Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Δεν πόνεσαν τα μάτια του πεντακαθαρίδη με τέτοιο λάθος; …



Ο …υποψήφιος Διδάκτωρ…Βελόπουλος … πουλάει «ευλογημένο» αποσμητικό με μύρο από το περιβόλι της Παναγιάς… και γράφει τη λέξη «Θήλυ» … ανορθόγραφα. Γελούν και οι… μαϊμούδες.
Ρε πεντακαθαρίδη…Άλλο θηλασμός, και άλλο πεοθηλασμός.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

νερο απο καμτερο πουλαει;;;;!!!!!! χαχαχα
αμα μαθετε κατι ειδοποιειστε παρακαλω!!!. χαχαχα
ρε κατι σωτηρες που θα μας σωσουν

Ανώνυμος είπε...

Ολα μοναστηριακα ειναι αλλα οι τιμες τους συναγωνιζονται αυτες της Μυκονου ασε που τις κοτες τις ταιζουν με κανθαρινη για να δινουν κοκκινο κροκο. Το ειχε πει ενας μοναχος στη τηλεοραση πριν καποια χρονια.

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλεις να συνεχίζεις να πιστεύεις, να ελπίζεις να ονειρεύεσαι, να ευχαριστείς και να ευχαριστιέσαι. Δές αυτό το βίντεο και διαδωσέτο .Εγώ ένιωσα μεγάλη υποχρέωση στήν ηρωίδα δασκάλα!

Αρνιέμαι, αρνιέμαι, αρνιέμαι (Χαρά Νικοπούλου)

http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2018/03/blog-post_20.html#comment-form

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΧΙΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!
τι μαλλιοτραβηγμα και τοιουτο..τι βγαζει ο βουρλοποταμοs εκ κουραδοποταμιαs

Ανώνυμος είπε...

Βρέ βρέ τόν Κυριάκο μας.......
Διά τάς υπηρεσίας του πρός τό εβραικό κράτος , οί φίλοι του... τού έφτιαξαν κόμμα καί μαγαζί μαζί ...

Ανώνυμος είπε...

*Βελοπουλοs:"Ημασταν υποψηφιοι σε ενα κομμα που για να βηξειs επρεπε να ρωτησειs τον προεδρο!Δεν τον ηξερα εγω τον Μαρκο Καραμπερη,δεν τον γνωριζα!Εγω τον γνωρισα ωs υποψηφιο του κομματοs!
*Με...φουσκωτουs που ειχε καλεσει ο Γ.Καρατζαφερηs συνεδριασε πριν απο λιγο η πρωην Κ.Ο.του ΛΑΟΣ!Ο προεδροs του κομματοs του-ειχε δωσει εντολη οι φουσκωτοι να ακολουθουν οσουs αποχωρησουν απο τη συνεδριαση και να τουs αποδοκιμαζουν συνεχωs!
Η...αποφαση του Θ.Πλευρη και του Κ.Βελοπουλου ειναι οριστικη Φευγουν απο τον ΛΑΟΣ!
*Ο Κυριακοs Βελοπουλοs-ο Καραμπερηs-τα μνημονια και 15 και βαλε...ΛΥΣΕΙΣ για να γιατρεψειs την μεση σου αλλα και την ΕΛΛΑΔΑ!ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ.......
*Εφτασαν να τον χαρακτηριζουν"ατυπο αναπλρωτη υπουργο Υγειαs"Ο λογοs;Οταν ο Αδωνηs Γεωργιαδηs και ο Μακηs Βοριδηs ηταν υποργοι Υγειαs το μελοs τηs παλιοπαρεαs του ΛΑΟΣ....ο φαρμακοποιοs Μπαμπηs(Χαραλαμποs)Καραθανοs!
Την εποχη που ο Αδωνηs Γεωργιαδηs και ο Μακηs Βοριδηs ηταν υπουργοι Υγειαs την εποχη που η Novartis εκανε οτι ηθελε ο Μπαμπηs Καραθανοs παρεμενε ο Βασικοs συμβουλοs ολων των υπουργων Υγειαs!Ηταν ο ανθρωποs πισω απο τα φωτα τηs δημοσιοτηταs τον οποιο οι Γεωργιαδηs και Βοριδηs τον ακουγαν με ευλαβεια!!!"Η Βιτρινα αλλαζε ο Καραθανοs εμενε"
οποια πετρα κι αν σηκωσειs απο κατω θα τον βρειs..ο φαρμακοποιοs μπαμπηs και το ζωηρον κορασιον η αννουλα καλαποδι..Λαοs λαγοσ λαοαρπαχτρουλεs

Ανώνυμος είπε...

#βοτάνων

Βότανο - https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...