Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Ένας Τούρκος καταλαβαίνει μόνο από πήδημα, και στρατιωτικό περίπατο.



Ο Τσίπρας δήλωσε προ ημερών ότι η Τουρκία πρέπει να σεβαστεί το Διεθνές Δίκαιο. Είχε ξεκαθαρίσει ότι «η Ελλάδα θα προασπίζει στο ακέραιο τα κυριαρχικά της δικαιώματα έναντι οποιασδήποτε απειλής» και τόνισε πως αν η Τουρκία προκαλέσει θερμό επεισόδιο θα έχει πυροβολήσει τα πόδια της.
Μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα την Τρίτη, ο γκρίζος λύκος Μπαχτσελί απάντησε στην τοποθέτηση του Α. Τσίπρα με προκλητικό τρόπο, λέγοντας πως ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να ντρέπεται για τις δηλώσεις του και να θυμάται ότι ο βυθός του Αιγαίου είναι γεμάτος με νεκρούς Έλληνες. ( Μάλλον μπέρδεψε τον βυθό του Αιγαίου, με αυτό του Ναβαρίνου, όπου τα κόκαλα των τουρκαλάδων φαίνονται ακόμη).  
«Αυτό το άτομο στις Βρυξέλλες, χωρίς να κοκκινίσει είπε ότι η Τουρκία επιδιώκει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο και αν το κάνει αυτό θα είναι σαν να πυροβολεί τα πόδια της. Όλος ο κόσμος ξέρει ποιοι έριξαν σφαίρες εθνικής υπερηφάνειας και ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες όσων μιλούν με τέτοια κενά λόγια».
Πρόσφατα, με αφορμή την επίσκεψη του Προκόπη Παυλόπουλου σε νησιά του Αιγαίου, ο Μπαχτσελί είχε δηλώσει ότι η Ελλάδα πήρε από την Τουρκία 15 νησιά με παράνομο και άδικο τρόπο. «Η επίσκεψη του Προέδρου της Ελλάδας στα νησιά του Αιγαίου, η οποία συμπίπτει με την επέτειο της Συνθήκης της Λωζάννης είναι προκλητική. 15 νησιά του Αιγαίου τέθηκαν υπό κατοχή με παράνομο και άδικο τρόπο. Κατακρίνω την στάση της Ελλάδας, η οποία δεν συμβαδίζει με το δίκαιο της καλής γειτονίας».

Ερντογάν: Και εγώ έχω Τούρκους στρατιωτικούς στην Αθήνα, που τους θέλω πίσω

 

Anadolu: Κινδυνεύουν με φυλάκιση πέντε ετών οι Έλληνες στρατιωτικοί


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...