Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

«Κλείδωσε» την άνοδο με διπλό στην Πάτρα ο ΟΦΗ.



Η ομάδα του Ηρακλείου μετέτρεψε σε… περίπατο το ντέρμπι και νίκησε 0-3 παρουσία 500 φιλάθλων του στην Αγυιά.

Η 11η σερί νίκη του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Football League, ήρθε σε ένα ντέρμπι και ουσιαστικά τον στέλνει στην Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε 0-3 της Παναχαϊκής στην Πάτρα και είναι στο +13 από τον σημερινό αντίπαλο.
Η ιστορική ομάδα της Κρήτης, ο ΟΦΗ του μεγάλου Γκέραρντ, των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, και της ομάδας που για χρόνια αποτελούσε τη ζωντανή διαφήμιση όχι μόνο του κρητικού ποδοσφαίρου αλλά και της Κρήτης ολάκερης, επέστρεψε στη φυσική του θέση, με μια επική εμβληματική εμφάνιση στην Πάτρα, σ'ένα κατ' ευφημισμόν ντέρμπι, όπου ο ΟΦΗ... κατάπιε την Παναχαϊκή και απέδειξε ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία! 
Η αρμάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έπιασε με το... καλημέρα την Παναχαϊκή από το λαιμό κι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο με την αγαπημένη της "τριάρα" έδειξε πως ... κατά λάθος αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία!
Με… αυτοκτονία χάνεται πλέον η άνοδος, αφού οι Κρητικοί δείχνουν… καρδιά πρωταθλητή και πάνε φουλ για τον τίτλο. Περίπου 500 φίλαθλοι του ΟΦΗ βρέθηκαν χθες στο γήπεδο της Αγυιάς, σε μια… πρόγευση της ατμόσφαιρας ενόψει Άρη.
Δύο γκολ ο Μάνος και ένα ο Κουτσιανικούλης, που μαζί με τον Βουό και το Ντίνα, συνέθεσαν μια 4αδα… φωτιά στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Τώρα δε μένει τίποτα άλλο, μετά από αυτή τη νίκη, παρά το... πάρτυ της ομάδας που εγκαταλείπει τα κακοτράχαλα γήπεδα της Γ´ και της Β´ Εθνικής για να επιστρέψει στο φυσικό της χώρο, στη SUPER LEAGUE!

Και οι φίλοι της ομάδας δίνουν ήδη ραντεβού στο ραντεβού της Μεγάλης Τετάρτης με τον ΑΡΗ στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης", όπου οι κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας θα κοντραριστούν για τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σιγα την ομαδουλα για κλωτσιες ειναι.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...