Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

«Θύμωσε» ο Ερντογάν για το σχόλιο του Ακιντζί



Δυσαρεστημένος με τον Μουσταφά Ακιντζί εμφανίζεται ο Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος Πρόεδρος τόνισε ότι ο Τ/κ ηγέτης ξεπέρασε τα όριά του και χρειάζεται να μάθει ποια είναι αυτά.
  «Λέω καθαρά και ξάστερα ότι δεν γνωρίζει τα όριά του. Χρειάζεται να μάθει τα όριά του και τον εαυτό του» δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σχολιάζοντας στο πλαίσιο διάσκεψης Τύπου για την Συρία την επικριτική ανάρτηση του Μ. Ακιντζί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
ότι από την τουρκική επιχείρηση «Πηγή Ειρήνης» στη Συρία δεν χύνεται νερό αλλά αίμα.

«Η εξουσία του δεν κερδήθηκε με τη δική του ισχύ, αλλά κερδήθηκε χάρη στην Τουρκία. Πιστεύω ότι ο λαός της 'ΤΔΒΚ' θα του δώσει την απάντηση που χρειάζεται» πρόσθεσε ο Ερντογάν.

Διερωτήθηκε εάν υπάρχει στον κόσμο άλλο κράτος εκτός από την Τουρκία που δίδει αγώνα για να είναι κράτος η «ΤΔΒΚ», όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος και απάντησε μόνος του «Όχι. Σε ένα τέτοιο μέρος λοιπόν χτυπά. Πρέπει να ξέρει τα όρια του.»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καιρο ειχα να διαβασω καποια αξιολογη νεο οθωμανικη γεωπολιτικη αναλυση.
Διαβασε το αξιζει.

http://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a1%cf%8e%cf%83%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%88%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%91%cf%81%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%ac/

Ανώνυμος είπε...

Xmmm Στην Εύβοια σήμερα ο Κ.Μητσοτάκης - Για τα εγκαίνια του Αιολικού πάρκου στον Καφηρέα

Αναλυτικότερα, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στις 11:00 στον Καφηρέα όπου και θα δώσει το «παρών» στα εγκαίνια λειτουργίας του Αιολικού Πάρκου της Enel Green Power

Σημειώνεται ότι το σύμπλεγμα των 7 αιολικών πάρκων στον Καφηρέα Ευβοίας, μια επένδυση 300.000.000 ευρώ, είναι το μεγαλύτερο που κατασκευάστηκε ποτέ στην Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφε τον ειδες τον Πουτιν πως κανει παιχνιδι με τα Η.Α.Ε.
Δεν το εγραψε κανεις. Πηρε μαζι του και τον Τσετσενο, παρατηρησε την υποδοχη με τους ασπασμους και τις ευχαριστιες του Τσετσενου στον Πουτιν.

https://youtu.be/ad2LO4ScNKM?t=495

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...