Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Το άνοιγμα του Πούτιν.




Στο ταξίδι στην Σαουδική Αραβία και τα Η.Α.Ε  πήρε μαζί του  και τον Τσετσένο, παρατηρήστε στο βίντεο την υποδοχή με τους ασπασμούς και τις ευχαριστίες του Τσετσένου στον Πούτιν.

Επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία πραγματοποίεισε  ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, με σκοπό να επισφραγίσει συμφωνίες παραγωγής πετρελαίου, καθώς και να χρησιμοποιήσει την επιρροή του για να αποκλιμακώσει την ένταση στον Κόλπο.
Αν και η Σαουδική Αραβία είναι παραδοσιακά στενός σύμμαχος των ΗΠΑ, οι σχέσεις της με τη Ρωσία ενισχύονται τα τελευταία χρόνια.
Ο Ρώσος πρόεδρος  επισκέφθηκε σήμερα  Τρίτη τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου θα συζητήσει για το εμπόριο και τις επενδύσεις με τον πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Ζαγίντ.
 Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Al Arabiya TV ότι η Ρωσία μπορεί να παίξει έναν “ρόλο-κλειδί” στην Μέση Ανατολή, καθώς έχει καλές σχέσεις με το Ιράν και τον Αραβικό κόσμο.
Κατά την πρώτη του επίσκεψη στο βασίλειο για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο της δεκαετίας, ο Πούτιν δήλωσε ότι κανένας στην Σαουδική Αραβία ή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) δεν επιθυμεί μία αντιπαράθεση με το Ιράν.
Μόσχα και Ριάντ παρότι η Σαουδική Αραβία είναι παραδοσιακά στενός σύμμαχος των ΗΠΑ — εισήλθαν τα τελευταία χρόνια σε μια θεαματική προσέγγιση, στο πλαίσιο της οποίας ο Σαλμάν έγινε τον Οκτώβριο του 2017 ο πρώτος σαουδάραβας μονάρχης στην ιστορία που επισκέφθηκε τη Ρωσία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μητσοτακουλας απο τα εγκαίνια της νέας μονάδας αιολικής ενέργειας στον Καφηρέα Εύβοιας

Φιλοδοξια μας λοιπον ειναι η χωρα μας να γινει πρωτοπορα στις ανανεωσιμες πηγες ενεργειας.
ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ
οχι μονο στην πρασινη ΑΛΛΑ (ΤΟ ΤΟΝΙΖΕΙ ΑΥΤΟ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ αναπτυξη ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

https://youtu.be/FcXTGDVcI90?t=180

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...