Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Απο ένα ...Μητσοτάκη τι μπορεί να περιμένεις.


Αυτός δεν πάει ούτε για κατούρημα εάν δεν είναι η Μαρέβα δίπλα του να τον...καθοδηγεί.

Πάρτι στο Αιγαίο από εκατοντάδες ΛΑΘΡΟ οι οποίοι καθημερινά παραβιάζουν τα εθνικά χωρικά ύδατα κατά το δοκούν και αποβιβάζονται στις ελληνικές ακτές, όπως θέλουν.  Έτσι ακόμη 377 παράνομοι  λαθρομετανάστες πέρασαν άνετα στη Λέσβο, σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, (η οποία απλώς κρατά στατιστικά), εχθές και σήμερα, Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και Τρίτη 8 Οκτωβρίου έως τις 12:00.
Κάποιοι «πανηγυρίζουν» καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της... "ύπατης" αρμοστείας του ΟΗΕ οι αφίξεις, από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου, παρουσιάζονται…  μειωμένες σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Ο μέσος όρος των ημερήσιων αφίξεων ήταν 119 σε σχέση με τις 197 την προηγούμενη εβδομάδα, δηλαδή και ευχαριστημένοι να είμαστε!
Στη Λέσβο σήμερα ζουν περίπου 15.000 λαθρο όλοι τους βέβαια αιτούμενοι ασύλου!
Η πλειοψηφία τους είναι από το Αφγανιστάν (70%) τη Συρία (12%), τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (4%) και τη Σομαλία (4%).
Παράλληλα υπάρχουν Αλγερινοί, Μαροκινοί, Τυνήσιοι, Πακιστανοί, Μπαγκλαντεσιανοί, Ινδοί, Ιρακινοί, ενώ συνολικά εκτιμάται ότι στη χώρα εισέρχονται λαθρομετανάστες από περίπου 80 χώρες.
Χθες και προχθές συνολικά έφτασαν στα νησιά του Β. Αιγαίου ακόμη 1.000 λαθρομετανάστες, ενώ χθες ολοκληρώθηκε η μεταφορά και των 389 λαθρομεταναστών που βρίσκονταν στην Σύμη και μεταφέρθηκαν όλοι τους σε δομές της ενδοχώρας.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ ΣΚΑΤΙΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΑΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΚΟΠΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ , ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΟΤΑΛΜΟΥΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ . ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΟΥΣΑΝΤΕΝΟΙ ...??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...