Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Στης μαστούρας τον σκοπό.


Μπορεί να μοιάζει ως… αστείο, αλλά δεν είναι!
Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης  Ειρηναίος έσπασε ένα ταμπού και μάλιστα σημαντικό, αφού η Εκκλησία μας μέχρι πρότινος δεν ήθελε να έχει καμία μα καμία σχέση με τη λέξη “κάνναβη”. Ωστόσο, ο επικεφαλής της Εκκλησίας της Κρήτης προχώρησε σε μια κίνηση που σίγουρα θα συζητηθεί!
Ανταποκρινόμενος στο αίτημα ιδιοκτήτη καταστήματος, τέλεσε τον αγιασμό στα εγκαίνια του εν λόγω καταστήματος. Πού το περίεργο θα πείτε; Μα, το κατάστημα είναι μέρος μιας αλυσίδας καταστημάτων που πωλούν προϊόντα... φαρμακευτικής κάνναβης!
Το κατάστημα ανήκει σε αλυσίδα, που έχει ήδη αρκετά παρόμοια σε ολόκληρη την Ελλάδα, και στα εγκαίνια παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, οι οποίοι είδαν το σπάνιο, θέαμα, τον Αρχιεπίσκοπο της Εκκλησίας της Κρήτης να ευλογεί προϊόντα κάνναβης!
Μπορεί η φαρμακευτική κάνναβη να μην  έχει καμία σχέση με τη γνωστή και παράνομη κάνναβη, αλλά ακόμη κι έτσι... δεν το λες και σύνηθες.


Οι φορείς του πνευματικού "όπιου του λαού" ευλογούν το Άγιο Λειτούργημα της νομιμοτάτης κερδοφορίας επί των υλικών ψυχοτρόπων και θεραπευτικών βεβαίως-βεβαίως ουσιών στους Αγίους Τόπους της...Σεπτής Κεφαλαιοκρατικής Αοράτου Χειρός της Αγοράς... Έπεται τρισάγιο προς τιμήν του Αγίου Επενδυτού του θαυματουργού...
 

2 σχόλια:

alexpapas είπε...

Με 300€ ο Παναγιοτατος μέχρι και ευχελεο σε τζαμί κανει!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα καλο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...