Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Μια συνεχόμενη.... κακοκαιρία θα μας σώσει.


Μόνο τις τελευταίες ώρες δυνάμεις του λιμενικού και της Frontex εντόπισαν και διέσωσαν στο βορειοανατολικό Αιγαίο συνολικά 141 λαθρομετανάστες. 42 στη Λέσβο 51  στο Καρλόβασι , άλλοι 30 στο Βαθύ, 18 στην Κω
Έτσι όπως πάμε ,σε λίγα χρόνια θα περάσουμε την Τουρκία σε πληθυσμό.



Οι κρατικοί υπάλληλοι πληρώνονται τον διπλάσιο μισθό σε σύγκριση με έναν διαλυμένο ιδιωτικό τομέα, για να έχουν καλύτερα αποτελέσματα προς την εξαφάνιση του έθνους!
Ο στρατός, το λιμενικό, η αστυνομία, η πυροσβεστική... αποτελούνται από "ήρωες"... μόνο "ήρωες" θα μπορούσαν να καταπατήσουν το Σύνταγμα και τους νόμους της πατρίδα τους, μέσα από μνημόνια, μεταφέροντας ταυτόχρονα εκατομμύρια λαθραίους εισβολείς  από Αφρική και Ασία, για μόνιμους κάτοικους στην χώρα των Ελλήνων!
Τώρα θα μου πει κανείς το ξέρουν;;;
Εμείς το ξέρουμε... οι ένστολοι που έχουν ορκιστεί στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους... που φέρουν εθνόσημο γιατί λέει υποτίθεται ότι υπερασπίζουν το έθνος... το ξέρουν;
  Η μήπως ο μισθουλάκος κάθε μήνα είναι σαν την μαρμελάδα στα αυτιά και στα μάτια τους;

αττικα νεα

Πάκης ο... διαχωριστήρας.
Πριν από το διορισμό του στο θώκο της Προεδρίας, ο Πάκης  είχε κάνει μαι αξέχαστη δήλωση με την οποία προαναγγέλθηκε η μουσουλαμνική εισβολή στην Ελλάδα. Τότε είχε πει το εξής φοβερό ” όχι μόνο τους θέλουμε, αλλά ευχαριστούμε τους μετανάστες που επιλέγουν να έρθουν στην Ελλάδα” Μετά τον σάλο που ξεσήκωσε η δήλωση αυτή ο ευέλικτος Προκόπης, την διέψευσε, αλλά η προβολή της σε τηλεοπτικά δίκτυα, τον έκανε να καταπιεί τη γλώσσα του.
 Αλλά τώρα που πλησιάζει και η κρίσιμη περίοδος της επιλογής του νέου Προέδρου, έσπευσε να κάνει σχετικές δηλώσεις αρεστές στη Νέα Τάξη, όχι εδώ στην Ελλάδα αλλά στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην εφημερίδα «La Republica», όπου ανέφερε τα εξής :
«Πρέπει να γίνει σαφής διαχωρισμός ανάμεσα σε τρομοκράτες και πρόσφυγες πολέμου. Σε όσους ζητούν άσυλο, θύματα και των στρατηγικών λαθών της Δύσης, πρέπει να επιδείξουμε αλληλεγγύη… Το να υψώνεις τείχη και φράχτες είναι μια ανεύθυνη πράξη η οποία αποδεικνύει το πώς κάποια μέλη της Ένωσης – ελπίζω μια ασήμαντη μειοψηφία δίνουν προτεραιότητα στα συμφέροντά τους και όχι στην αλληλεγγύη, η οποία είναι αναπόσπαστο κομμάτι των αξιών μας. Η τραγική κρίση των προσφύγων θέτει όλους προ της ευθύνης να προασπίσουν το κοινό ευρωπαϊκό ιδεώδες»!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πάκη να τους βάλεις στο σπίτι σου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...