Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Τα νέα της Πακιστανίας.


Ανάστατη είναι η κοινωνία της πόλης Αλεξάνδρειας Ημαθίας όπου υπάρχει μεγάλο hot spot. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, οι κάτοικοι της περιοχής είναι έξαλλοι με επεισόδιο που δημιούργησαν προχθές, λαθρομετανάστες.
Την ώρα που γινόταν σχολική εκδήλωση, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι εμφανίστηκαν 2 – 3 λαθρομετανάστες οι οποίοι ήθελαν να εισέλθουν στον χώρο της εκδήλωσης, πράγμα το οποίο έγινε. Στη συνέχεια όμως, τηλεφώνησαν και σε άλλους και εμφανίστηκαν 20 περίπου άτομα τα οποία ήθελαν και αυτά να εισέλθουν στην εκδήλωση. Φυσικά δεν τους επιτράπηκε η είσοδος και στη συνέχεια δημιουργήθηκαν επεισόδια καθώς εκείνοι επέμεναν βγάζοντας μάλιστα μαχαίρια, με τα οποία άρχισαν να κυνηγούν τα κορίτσια που ήταν εκεί.


Μόνο την περασμένη εβδομάδα (από τα μεσάνυχτα της προηγούμενης Κυριακής μέχρι τα μεσάνυχτα της 20ης Οκτωβρίου) πέρασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου 1.908 λαθρομετανάστες. Οπως αναμενόταν, οι περισσότεροι έφτασαν στη Λέσβο, συνολικά 820 άνθρωποι, σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης βορείου Αιγαίου.
Την τελευταία εβδομάδα, στη Χίο έφτασαν 464 και στη Σάμο 624. Πέρα όμως από αυτές τις 1.908 αφίξεις έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής, μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας έφτασαν άλλοι 80 στη Λέσβο, 42 στη Χίο και 195 στη Σάμο.
Στο μεταξύ, σήμερα το απόγευμα θα φτάσει στη Σάμο το «Paros Jet», που θα παραλάβει 700 για να τους μεταφέρει στον Πειραιά. Από εκεί, με πούλμαν θα οδηγηθούν σε δομές φιλοξενίας στην ενδοχώρα.





Νέο σχέδιο εποικισμού: 20.000 «αιτούντες» καταφθάνουν στην ενδοχώρα - 700 αναχωρούν από την Σάμο
Δεν θα μείνει μέρος στην Ελλάδα, όπου δεν θα υπάρχουν παράνομοι λαθρομετανάστες...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...



Π Ο Λ Υ Φ Υ Λ Ε Τ Ι Σ Μ Ο Σ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΑΘΡΟ- ΕΙΣΒΟΛΗ

ΚΑΙ ΟΧΙ .... Π Ο Λ Υ Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ο Σ !!!

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΟΜΙΖΟΥΝ .....ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ??

ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ Η Τ Τ Α .....

ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΧΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ-ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΟ !

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΠΟΙ ..?? ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ . ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ , ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ , ΚΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ . ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΑ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ .............
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΠΝΑΙΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΟΙΑ , ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΤΣΙΣΕΙ .

Ανώνυμος είπε...

Αγγελικη, εχε υπομονη και Πιστη.

Σε αυτο ηθελα να αναφερθω,

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΦΕΘΗΚΕ Ο 28ΧΡΟΝΟΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ Π.Ν ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Αλέξης Κούγιας, συνηγορος του . Δείτε τι αναφέρει στο τελος:

Υπενθυμίζουμε ότι η εντολή που έχουμε λάβει από τον δράστη και το οικογενειακό του περιβάλλον, είναι να κάνουμε τα πάντα,
ώστε να επιτευχθεί εξωδικαστική λύση,
η οποία και θα απαλύνει την ταλαιπωρία και τον πόνο κατά το δυνατόν των συγγενών των θυμάτων λόγω της τραγωδίας που τους συνέβη.
##################

Τα παντα τα κοστολογουν με το χρημα, δεν μπορω να εκφρασω αυτα που θελω να γραψω, εχει σταματησει το μυαλο μου να απεργαζεται μηνυματα και καταστασεις απο Σκοταδοψυχους. Μακαρι να γινει το μπαμ και να μην μεινει πετρα ορθια.

Ανώνυμος είπε...

Φταίει ο σαμαράς που άνοιξε τα Σύνορα με την Αλβανία

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...