Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Πομπέο ...ποιο σιγά γιατί θα πεθάνουμε από τα γέλια.


«Υπάρχουν κάποια όρια, δεν μπορούμε να αφήσουμε τον οποιονδήποτε, την Τουρκία να κάνει παράνομες γεωτρήσεις», ανέφερε ο Μάικ Πομπέο ερωτηθείς σχετικά με τις δραστηριότητες της γείτονος κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου...
Οι σχέσεις Ελλάδας – ΗΠΑ είναι στο απόγειό τους. Ευκαιρία να προχωρήσουμε σε διμερή θέματα. Οι διπλωμάτες μας θα κάνουν ότι μπορούν για να επιστρέψει η Ελλάδα στο προσκήνιο. Προωθούμε επενδύσεις από εταιρείες όπως οι Pfizer, Cisco, Τesla.  Θα συνεχίσουμε τη συνεργασία και θα συνεχίσουμε με επενδύσεις. Θέλουμε να είμαστε σύμμαχοι της Ελλάδας σε πολλά θέμα τα και στο θέμα της ενέργειας. Να διασφαλίσουμε ότι υπάρχουν κανόνες στο ενεργειακό και κάνεις να μην κρατά την Ευρώπη σαν όμηρο. Κουβεντιάζουμε με τους Τούρκους και έχουμε ξεκαθαρίσει τις θέσεις μας για τους S400» ανέφερε ο Μάικ Πομπέο.


Φρεγάτες, υποβρύχια, τορπιλάκατοι, κορβέτες, ντρόουνς και περιπολικά αεροσκάφη συνοδεύουν το Φατίχ και το Γιαβούζ στην ανατολική Μεσόγειο, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τουρκική πλευρά.
Στον επίσημο λογαριασμό της τουρκικής Αμυντικής βιομηχανίας αναφέρει ότι “οι φρεγάτες μας Ορούτς Ρέις και Γκαζιάντεπ, υποβρύχιά, τορπιλάκατοί , κορβέτες , μη επανδρωμένα αεροσκάφη μας (drones) και περιπολικά αεροσκάφη των τουρκικών ναυτικών δυνάμεών μας συνεχίζουν αδιάλειπτα τα καθήκοντα συνοδείας στις πλατφόρμες των γεωτρυπάνων μας Φατίχ και Γιαβούζ στην ανατολική Μεσόγειο”.

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που η Τουρκία στέλνει γεωτρύπανο εντός… οριοθετημένου Οικοπέδου στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά κάποιοι πίσω στην Αθήνα σφυρίζουν αδιάφορα περιμένοντας την προσταcia του...Πομπέο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...