Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

«Αχαλίνωτο σεξ» στην Συρία.



Μαίνεται για τρίτη ημέρα η πολεμική επιχείρηση της Τουρκίας εντός συριακού εδάφους με τους νεκρούς σύμφωνα με την Άγκυρα να έχουν ξεπεράσει τους 340 και τον αριθμό των τραυματιών να είναι αδιευκρίνιστος. Στις ημιαυτόνομες κουρδικές αρχές στη βόρεια Συρία, εκκενώνεται καταυλισμός με περισσότερους από 7.000 εκτοπισμένους στη βόρεια Συρία και γίνονται συνομιλίες για τη μετακίνηση κι άλλου καταυλισμού στον οποίο διαμένουν 13.000 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και οικογένειες μαχητών του Ισλαμικού Κράτους. Στη Συρία, έχουν εκτοπιστεί ήδη περισσότεροι από 70.000 άνθρωποι από τις πόλεις Ρας αλ Άιν και Ταλ Άμπιαντ. 
Η Ρωσία του Πούτιν, καυχιέται πως νίκησε τον ISIS και παριστάνει τον ηγέτη της Μέσης Ανατολής. Οι ΗΠΑ από την άλλη, καυχώνται το ίδιο, αλλά ξέρουν πως εκεί έχουν χάσει το παιχνίδι επειδή δεν έχουν πλέον πόρους για να υποστηρίξουν τα συμφέροντά τους. Και στη μέση ο …Ερντογάν. Ο οποίος επιδιώκει την εδαφική αύξηση της χώρας του. Το μεγάλο «όνειρο». Την αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.Τώρα ξεκινάνε όλα. Μα ΟΛΑ. Όσο για την  διεθνή κοινότητα;  Παραμένει θεατής στον πόλεμο με απρόβλεπτες συνέπειες που έχει σκορπίσει τον θάνατο στη βόρεια Συρία, καθώς χθες το Συμβούλιο Ασφαλείας δεν έλαβε καμία απόφαση.

 H Κύπρος είναι περικυκλωμένη κυριολεκτικά από περίπου 20 ναυτικές μονάδες, φρεγάτες, πυραυλάκατους και υποβρύχια της Τουρκίας, και ο Κούλης σφυρίζει αδιάφορα,και τάζει χριστουγεννιάτικους μποναμάδες για να «καθησυχάσει – παραπληροφορήσει  τους ιθαγενείς από την προσπάθειά  να εκπληρώνει την υπόσχεσή του στους επικυρίαρχους τύπου Σόρος, γεμίζοντας  με «πρόσφυγες» ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα και διαμερίσματα της ηπειρωτικής Ελλάδας.






Οι τουρκικές ΕΔ προελαύνουν και καταλαμβάνουν εδάφη και πόρους και οι ελληνικές ΕΔ εξυπηρετούν «λαθρομετανάστες»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...