Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Τίποτα για την... κλιματική αλλαγή και το περιβάλλον πού είναι της μόδας έχει να μας πει;


Τι μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι Τούρκοι στην...ΤουρκΕλλάδα..

Δεκάδες Χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες και πράκτορες της Τουρκίας βρίσκονται μέσα στο ελληνικό έδαφος. Περιμένουν το σύνθημα του Ερντογάν για να ενεργοποιηθούν σε βάρος της Πατρίδος μας. Έχουν περάσει ως πρόσφυγες-μετανάστες και θα λειτουργήσουν ως πεμπτοφαλαγγίτες όταν ο Ερντογάν επιτεθεί στη χώρα μας. Άλλωστε, μόλις τελειώσει από τη Συρία, ο Ερντογάν θα δώσει σύνθημα κατά της Ελλάδος. Έχει ξεκινήσει την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Αυτά τα συγκλονιστικά αποκαλύπτει η Ειρήνη Μαρούπα, η δικηγόρος που ασχολείται ιδιαίτερα με θέματα εθνικής-εξωτερικής πολιτικής σε συνέντευξή της στην εκπομπή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και στον Μάκη Βραχιολίδη.
Μάλιστα τονίζει ότι στη χώρα μας έχουν εισβάλει περί τα 2,5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες και τα όσα ισχυρίζονται οι πολιτικοί μας ότι έχουν περάσει στην Ελλάδα 60.000-70.000 μετανάστες, είναι ψεύδη. Επικαλείται δε τη μαρτυρία του ίδιου του Δημάρχου Λέσβου ότι μόνο από την προσωρινή δομή της Συκαμιάς έχουν περάσει 350.000 μετανάστες. «Αν μόνο από ένα χωριό έχουν περάσει 350.000 μετανάστες φαντασθείτε πόσοι έχουν εισβάλει σε όλη την Ελλάδα», λέει με νόημα η κ. Μαρούπα. Οι πολιτικοί που μας κυβερνούν είναι δούλοι και υπηρέτες ξένων προς την Ελλάδα συμφερόντων. Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία αφελληνισμού και γενοκτονίας μας, διάλυσης της εθνικής συνοχής της Πατρίδας μας για να είναι πιο εύκολος ο διαμελισμός της Ελλάδος. Μας ετοιμάζουν να μας παραδώσουν στην Τουρκία. Οι Τούρκοι, με τη στάση των δούλων ελλήνων πολιτικών, θα διεκδικήσουν και την Αθήνα-ακόμη και τη Ζάκυνθο! Θα φύγει από την Ελλάδα η Μακεδονία, η Θράκη, το Αιγαίο, η Κύπρος.
Τα στρατόπεδα τα οποία έχουν δημιουργηθεί για την προστασία της χώρας έχουν γεμίσει με λαθρομετανάστες, έχουν βάλει δηλαδή (δυνητικά) εχθρικές δυνάμεις μέσα στα στρατόπεδα!
Το ανησυχητικό σε όλα αυτά είναι ότι οι δικαστές δεν κάνουν απολύτως τίποτε. Για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να μην χάνουν τον μισθουλάκο τους, την ώρα που χάνεται η πατρίδα. Μα, άμα χαθεί η Πατρίδα θα τα χάσουν όλα, και αυτό δεν το αντιλαμβάνονται!


ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ 15-16/10/2019
Πόσοι μπήκαν χτες!

Συνολικά 20 βάρκες αποβίβασαν 661 λαθρομετανάστες.
ΛΕΣΒΟΣ
1.Καλό Λιμάνι,53 άτομα
2.Τσόνια,44 άτομα
3.Αγ. Δημήτριος,48 άτομα
4.Πάμφιλα,14 άτομα
5.Μόλυβος,35 άτομα
6.Πλωμάρι,39 άτομα
ΣΑΜΟΣ
1.Βαθύ, 26 άτομα
2.Καρλόβασι, 53 άτομα
3.Πυθαγόρειο, 49 άτομα
ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ, 44 άτομα
ΧΙΟΣ
1. Γρίδια, 24 άτομα
2. Λιμάνι, 22 άτομα
3. Καρφάς, 35 άτομα
4. Λευκωνιά, 31 άτομα
ΚΩΣ
1. Ψαλίδι, 40 άτομα
2. Ψαλίδι 2, 25 άτομα
Αλεξανδρούπολη, 33 άτομα
Σαμοθράκη, 23 άτομα
Ρόδος, 17 άτομα
Σύμη, 6 άτομα


 

1 σχόλιο:

Δημητρης Κ. είπε...

Εχει δικιο μεν η γυναικα ..αλλα ειναι μονη της..αντε και λιγοι ακομη..Οχι μια κρισιμη μαζα αλλαγης.Και ειναι φυσικο σε χωρα γεροντων..που θελουν ταχα την ησυχια τους στα γεραματα..με τους νεους διωγμενους εξω και μεσα απ τους διοργανωτες της λεηλασιας..συχνα και απ τους γερους γονεις τα ψωνια..Επισης σε χωρα συνταξιουχων απομαχων απ ολα συχνα απ τα 45 ετη ..παραιτημενων απ ολα..και σε χωρα δημ.υπαλληλων μεγαλου ογκου ..οπου το μονο που ενδιαφερει ειναι να περνα η ωρα σιγουρατζηδικα και ησυχα να πευτει το "μαλλι" ακοπα και στα ..αυτα μας ολα.Επισης σρ χωρα οπου το 50% του κοσμου ειναι γυναικες χαλαρα συνδεδεμενες στο 80% με τα γεγονοτα και την πραγμστικοτητα..αφου σ αυτες το κυριο θεμα των παντων ειναι καπου σε τροχια γυρω απ τον ομφαλο και στα συναφη θεματα γυρω απ το εξωτερικο μερος που οδηγει στον ομφαλο και στον ναρκισσισμο μας.Τωρα μιλησαμε για τα 8 εκατομμ. απ τα 10.
Ειναι βεβαια και τα 2...
Αυτα ειναι τα κοροιδα της ιστοριας ολης. Μερος μεγαλο φτωχο πια πολυ απ τις λεηλασιες των αλλων ολων και της εξουσιας των αλλων.Η ελιτ της οποιας ειναι η αποθεωση της προδοσιας..της ρεμουλας..της υποτελειας..και εντολοδοχος των ξενων εντολεων .." σκοτωστε την χωρα σας"...και ιδου οι αμοιβες σας...και τουρκοι ναρθουν παλι εσας θα βαλουμε να τρωτε μαζι τους ..Οποτε σου λεει γιατι να μην την σκοτωσουμε ?? Στα ...αυτα μας.Κι αν γινει..απιθανο..ατυχημα εμας θα μας σωσουν...Φυσικα τοτε στα παπαρια τους τα στηριγματα τους τα πιο κατω του χθες. Συνταξιουχοι,γυναικες ομφαλων,δημ.υπαλληλοι..κλπ.και τα αξιολυπητα γνωστα κοροιδα των κοροιδων ολων των εποχων.
Να γιατι η κα Μαρουπα ειναι μονη..αντε και λιγοι ακομη.
Και φυσικα το σχεδιο παει σφαιρα...δεν σταματα..τρεχει φουλ..καθε μερα ..μειον μια μερα απ το πλανο με τις καθορισμενες λιγες μερες που μενουν.Εκτος αν ο Θεος λυπηθει τα λιγα κοροιδα...και στειλει τον Ηρακλη ..τον Δια..με κεραυνους στα χερια για να καθαρισουν χωρις σαβουαρ βιβρ..την νοσο της Πολεως.
" και νομον γε θες παρ εμου..Τον μη δυναμενον αιδους και δικης μετεχειν...κτηναι ως νοσον της πολεως.." Ετσι διεταξε ο Διας τον Προμηθεα οταν αμολυσε τους ανθρωπους στην Γη ελευθερους αλλα οχι ασυδωτους οπως η διαταγη λεει.. Αυτη η ασυδωσια τα κανει ολα μολις χωρτασει το αρκουδι...γιατι τοτε δεν εχει τι να κανει και παιζει το ..πουλακι να περνα την ωρα..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...