Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Χρόνια πολλά.









Έτσι έπρεπε να πει αφού έδωσαν οι προδότες το όνομα στους Σκοπιανούς..





 

Για πολλοστή φορά οι προκλητικοί γείτονες παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο μας. Λίγο πριν ξεκινήσει η στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη είχαμε αερομαχίες στον ελληνικό εναέριο χώρο μεταξύ Λήμνου-Λέσβου.
Τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από το Αιγαίο και αναχαιτίστηκαν από Έλληνες πιλότους.
Ωστόσο, αυτές οι παραβιάσεις έχουν εξέχουσα σημασία, καθώς εκτός από τον εναέριο χώρο μας οι Τούρκοι παραβίασαν τις ΜΟΕ και το Μνημόνιο που έχουν υπογράψει Παπούλιας-Γιλμάζ, σύμφωνα με το οποίο οι δυο πλευρές απαγορεύουν τις στρατιωτικές ασκήσεις και τις κάθε είδους στρατιωτικές εμπλοκές κατά την διάρκεια θρησκευτικών και εθνικών εορτών.



Από την παρέλαση στην Αθήνα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Κεραμέως υπουργός Παιδείας τρομάρα της , λόγω Λέσχης Bilderberg, δεν ξέρει ούτε τα στοιχειώδη για την ελληνική και παγκόσμια Ιστορία!
Έτσι, στο μήνυμά της για την 28η Οκτωβρίου, τοποθέτησε την 28η Οκτωβρίου του 1940 στις… «παραμονές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου». Μόνο που ο ρημάδης ο Β΄ Π.Π. είχε ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο του 1939.

Ανώνυμος είπε...

Πάκης, η πιο ακριβή γλάστρα στην προεδρική ιστορία.

Δημητρης Κ. είπε...

Μην κανουμε πλακα..αφου το 72% του λαου τους ψηφιζει σαν καλους.Η αυτοι ειναι κακοι η δεν ξερουμε ολοι τι μας γινεται. Ξερει το 72% τι του γινεται ?? Αν ξερει τοτε ολα καλα...δεν επρεπε να ακουγεται ουτε μια διαμαρτηρια.Αν δεν ξερει..τοτε το προβλημμα ειναι σ αυτο.Και δεν κανει απολυτως τιποτε γιαυτο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...