Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019

Την κάνουν όλοι με ελαφρά πηδηματάκια....


....Επειδή είναι μικρο το προσδόκιμο όριο ζωής σε όσους ανακατεύονται με την υπόθεση.

Ούτε... στοιχειωμένη να ήταν η παράλληλη δικαστική έρευνα, για την υπόθεση του Noor One!
Oπως αποκάλυψε η "Δίκη στο Open", με τον Κυριάκο Θωμαίδη, προέκυψε νέα καθυστέρηση στην παράλληλη δικαστική έρευνα για την υπόθεση του Noor One, καθώς ο ένας μετά τον άλλον οι ανακριτές, αποχωρούν από την υπόθεση.
Ετσι, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης από την εισαγγελέα Ειρήνη Τζίβα, τον Μάρτιο του 2018, τη δικογραφία ανέλαβε η ανακρίτρια Ευαγγελία Αλεξακίδου, η οποία λίγους μήνες αργότερα ζήτησε να μετατεθεί από τον Πειραιά στην Αθήνα. Τη διαδέχτηκε η ανακρίτρια Καλλιόπη – Ιωάννα Μάνδακα, η οποία παραιτήθηκε από το δικαστικό σώμα και μετανάστευσε στις Η.Π.Α.
Στη συνέχεια, ο προϊστάμενος του Πρωτοδικείου Πειραιά Γιάννης Μαλλούχος ανέθεσε την υπόθεση του ναρκοπλοίου στον ανακριτή Γιάννη Πετρόπουλο.
Ο κ. Πετρόπουλος κατέθεσε αίτημα αποχής διότι τυγχάνει υιός του πρώην ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Πετρόπουλου. 
Στο αίτημά του ο ανακριτής αναφέρεται σε «κακεντρεχή σχόλια», που έγιναν, για τον πατέρα του, επειδή είναι Ολυμπιακός και διάφοροι παράγοντες και δημοσιογράφοι υποστήριζαν ότι, την περίοδο της θητείας του ευνοούσε με τις αποφάσεις του τη συγκεκριμένη ομάδα.
Ο κ. Πετρόπουλος προβάλλει «λόγους ευπρέπειας» και «υπόνοια μεροληψίας», για να στηρίξει το αίτημα εξαίρεσής του, το οποίο θα κριθεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά που θα συνεδριάσει υπό την προεδρία της Μαρίας Σκουλάξινου. 
Πάντως, ήδη η εισαγγελέας Κατερίνα Μπαρτζάκλη εισηγείται την απόρριψη του αιτήματος Πετρόπουλου, με την αιτιολογία ότι ο πατέρας του είναι τρίτο πρόσωπο και ότι η δικογραφία δεν είναι ποδοσφαιρική.

Τώρα βέβαια αυτό το ...ποδοσφαιρική, σηκώνει πολύ συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...