Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Παιδί μάλαμα.... για...υιοθέτησή.


Ιδιοκτήτης εταιρείας διανομής καφέ είναι ο 49χρονος επιχειρηματίας, Δημήτρης Μάλαμας, που πυροβολήθηκε το πρωί στο Χαϊδάρι και πιο συγκεκριμένα σε φανάρι στη συμβολή της Λεωφόρου Αθηνών με τη Σατωβριάνδου. 
Ακόμα, ο επιχειρηματίας, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του λίγες ώρες μετά τη φονική ενέδρα της οποίας έπεσε θύμα, είχε ασχοληθεί με χαρτοπαικτικές λέσχες στον Πειραιά. Επίσης, είχε απασχολήσει δικαστικές αρχές και την ΕΛ.ΑΣ. από το 1998 για ενδεχόμενη σχέση του με προστασία καταστημάτων με την βοήθεια επίορκων αστυνομικών.
Μάλιστα, εξετάζονται πληροφορίες ότι υπήρχε συνοδεία του από δύο ή τρεις αστυνομικούς.
Άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα γάζωσαν με καλάσνικοφ το αυτοκίνητο τύπου SUV στο οποίο επέβαινε ο επιχειρηματίας.
Το όνομα του επιχειρηματία είχε εμπλακεί στην έρευνα του εισαγγελέα Γιώργο Γεράκη για εκτεταμένο κύκλωμα διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ.
Στην ίδια έρευνα είχε εξετασθεί και η εμπλοκή του πρώην αστυνομικού των ΕΚΑΜ, Σπύρου Παπαχρήστου, που δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2018 στην Παιανία.
Όμως, η έρευνα αυτή οδήγησε στην απαλλαγή των κατηγορουμένων.
Το θύμα της εγκληματικής ενέργειας είχε καταδικασθεί σε μικρή ποινή προ μερικών ετών για υπόθεση νυκτερινών καταστημάτων, ενώ ένα κατάστημά του στο Χαϊδάρι είχε γίνει στόχος επίθεσης με εκρηκτικό μηχανισμό μικρής ισχύος πριν από τρία χρόνια.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...