Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Πάμε όλοι παραλία.



 






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κοιτα τι παιχνιδια παιζουν. Καθομαι και βλεπω απανωτα βιντεο ο,τιδηποτε, και αν βρω ενα καναλι ενδιαφερον κοιταζω και τα υπολοιπα βιντεο του καναλιου.
Ειδα ενα βιντεο με τον Dr Μουρουτη, δεν τον ξερω, εψαξα να βρω τι ιστορια ειναι αυτος γιατι ελεγε πραγματακια με πολλες μπηχτες για πολιτικους, φαρμακευτικες, δημοσιογραφους κλπ.
Αρχιζω το ψαξιμο, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ο Dr Μουρουτης, ποιος το ανακαλυψε; Τα Ελληνικα Hoaxes. Εδω λεω υπαρχει θεμα, γνωριζω την........ αντικειμενικοτητα των Ελληνικων hoaxes........

Για να μη κουραζω, το ιδιο κειμενο- ερευνα, αντιγραφη επικολληση και σε αλλα "γνωστα" sites.

Διαβαζω τα μηνυματα των αναγνωστων, το συνηθιζω, για να μπω στο νοημα.

Υπηρχε καποιος αναγνωστης που οποιος ελεγε καλα λογια για τον ντοκτωρ, τους εγραφε το ιδιο ποιημα, ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ! ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!

ΑΛΛΑ εχουν ενδιαφερον τα δυο τελευταια μηνυματα..........

(ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Νο 1)
Εγω χωρις να εχω βρεθει ποτε με τον κυριο Μουρουτη εχω θεραπευτει απο σακχαρο τυπου 2 ακολουθοντας αυτα που ελεγε και ειδα στο internet.
Ειχα προηγουμενος παει σε διαβητολογο μου εδωσε ενα χαπι και μου ειπε οτι απο εδω και περα εισαι διαβητικος.Θα περνεις αυτο το χαπι και θα παρακολουθεις το σακχαρο σου.
Μου εκοψε τα ποδια απογοητευθηκα.
Το σακχαρο μου ηταν 380 το πρωι νηστικος (φανταστητε οταν ετρωγα).
Πηρα το χαπι μονο τρεις ημερες παραληλα με διατροφη και τροπο ζωης και το σακχαρο μου εδω και περιπου 3 χρονια ειναι φυσιολογικο.
Φυσικα δεν ακουω τον κυριο μουρουτη σε θεματα θρησκευτικα .Ειμαι χριστιανος ορθοδοξος.
Παντος οτι λεει το λεει αποδεδειγμενα. Αφηστε τον ανθρωπο υσηχο και ψαξτε για αλους γιατρους που ειναι απατεωνες και ειναι πολοι αυτοι.
Τελειωνοντας να σας πω οτι ειμαι 43 χρονων και ρωτηστε καποιον γιατρο εαν το σακχαρο 380 μπορει να θεραπευθει μονο με αλλαγη τροπου ζωης χωρεις φαρμακο.
Ολοι θα σας πουν αποκλειεται. Εγω σας λεω οτι το ειπα και σε αλους 2 γιατρους και απορουν πως εγινε αυτο.Το συμπερασμα βγαινει απο μονο του λοιπον ποιος ειναι ασχετος και ποιος οχι.

(ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Νο 2 ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ Νο 1)
Κύριε Χ... και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με εσάς και έχω ακούσει πολλές από τις ομιλίες του κυρίου Μουροτη από το διαδίκτυο χωρίς να τον γνωρίσω ποτέ προσωπικά ….και μπορώ να πω πως στα περισσότερα με βρίσκει σύμφωνο .
Αλλα θα ήθελα να σας ρωτήσω τι ακριβός εφαρμόσατε η αλλάξατε στην διατροφή σας η στον τρόπο ζωή σας και καταφέρατε να κατεβάσετε το ζάχαρο σας?
Ο Γιατρός μου θέλει να ξεκινήσω το γλουκοφαζ
αλλά 2 ,3 φορές που το πήρα με πείραξε στο στομάχι
και γενικά είμαι κατά των φαρμάκων ούτε ασπιρίνη δεν έχω πάρει που λένε .
Θα ήθελα αν μπορούσατε να μου περιγράψετε μια διατροφική σας καθημερινότητα εάν θα θέλατε η τι αποφεύγετε η τι προσθέσετε στην ζωή σας ( άσκηση ας πούμε) για να μπορέσω να καταλάβω ! Ευχαριστώ πολύ

Comments are closed.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.............

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...