Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Ερχεται η εποχή και της ποτοαπαγόρευσης;



Επεισόδια με πέτρες, μπουκάλια και αντικείμενα εναντίον αστυνομικών έλαβαν χώρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, όταν ομάδα περίπου 300 νεαρών συγκεντρώθηκε στο σημείο, προκειμένου να κάνει πάρτι με μπύρες και μουσική.
Στην περιοχή μετέβησαν διμοιρίες των ΜΑΤ, τα μέλη των οποίων δέχθηκαν πέτρες και μπουκάλια από τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι παρέμειναν στη πλατεία, φωνάζοντας ύβρεις κατά των Αστυνομικών.
Οι αστυνομικοί αντέδρασαν με χημικά, προκειμένου να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος.
Επίσης γνωστό μπαρ στην Κηφισιά σέρβιρε χθες το βράδυ take away κοκτέιλ προκαλώντας συγχρωτισμό, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Βόλου. Το εν λόγω κατάστημα ήταν το μοναδικό σε μια περιοχή που βρίθει από παρόμοιες επιχειρήσεις.
Οι υπεύθυνοι λοιπόν του εν λόγω μπαρ επικοινώνησαν την υπηρεσία take away ποτά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα μέσα σε λίγη ώρα να προκληθεί συγχρωτισμός καθώς δημιουργήθηκε ουρά, ενώ όσοι παραλάμβαναν την παραγγελία τους (κοκτέιλς σε πλαστικό ποτήρι) κάθονταν στον περιβάλλοντα χώρο για να τα απολαύσουν.
Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει παρέμβαση της αστυνομίας, άνδρες της οποίας έβαλαν λουκέτο στο κατάστημα, κατόπιν ενημέρωσης από τον δήμαρχο της Κηφισιάς. Οι αστυνομικοί, μάλιστα, αναζήτησαν και τον υπεύθυνο του μπαρ για να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο αλλά δεν τον εντόπισαν.
Τα ίδια έγιναν και στην Λάρισα όταν προκλήθηκε αναστάτωση το βράδυ της Τρίτης σε κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης, όταν καταστηματάρχες γνωστών καφέ-μπαρ που λειτουργούν στο πλαίσιο του take away και ιδιοκτήτης κάβας, κατέληξαν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης, λόγω του «συνωστισμού» που καταγράφηκε στα καταστήματά τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον τρεις καταστηματάρχες σε κεντρικούς πεζοδρόμους της πόλης παρά τις αυστηρές συστάσεις για την αποφυγή συνωστισμού λειτουργώντας υπηρεσία take away συγκέντρωσαν δεκάδες Λαρισαίους, με τις Aρχές να προχωρούν σε συλλήψεις στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Θυμίζουμε πως ανάλογες περιπτώσεις καταγράφηκαν και στον γειτονικό Βόλο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...