Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

10 πόντους στο αεροπλάνο, 4 μέτρα στην παραλία.



Ζήτω η τρέλα.
Υποτίθεται ότι ο κορωνοϊός κολλάει με τα ρούχα και σίγουρα χρειάζεται μία απόσταση μίνιμουμ 1 έως 2 μέτρα σε ανοιχτό περιβάλλον, (στην εστίαση τα τραπέζια θα πρέπει να απέχουν 2 μέτρα και στις παραλίες οι ξαπλώστρες 4 μέτρα, ενώ οι λουόμενοι θα είναι 40 ανά στρέμμα!) αλλά στις αερομεταφορές θα εφάπτεται ο επιβάτης ο ένας με τον άλλο σε ένα απόλυτα αεροστεγές περιβάλλον. 
Και φυσικά αν αληθεύουν τα όσα μας βομβαρδίζουν καθημερινώς επί δύο μήνες, όλοι όσοι ταξιδεύουν αεροπορικώς είναι δυνητικά νοσούντες και πιθανόν νεκροί, εν γνώση της ΕΕ και εν γνώσει των κυβερνήσεων.
Δεν είναι δυνατόν να επιβάλλουν στους πάντες απαγορεύσεις και κοινωνική αποστασιοποίηση ολόκληρων μέτρων και να επιτρέπουν στα αεροπλάνα να «κολλάει» ο ένας πάνω στον άλλο. Φανταστείτε μόνο ένας να έχει κορωνοϊό σε μία κλειστή καμπίνα 200 ατόμων (αν ισχύουν αυτά που μας λένε), η χώρα προορισμού της πτήσης σε λίγες μέρες θα έχει χιλιάδες κρούσματα μόνο από μία πτήση.
Είναι δυνατόν στην παραλία, στο εστιατόρια και την πλατεία να είναι περισσότερο μεταδόσιμος ο ιός από ότι στο αεροπλάνο;  Στο κλειστό χώρο του αεροπλάνου υπάρχει ιδανικότερο μέρος για να μεταδοθεί ο ιός;  Μία απόλυτη αεροστεγής καμπίνα, στην οποία οι επιβάτες θα είναι μέσα πολλές ώρες.
Ας αποφασίσουν οι κυβερνήσεις, η ΕΕ, λοιμωξιολόγοι και λοιποί αν τελικά ο κορωνοϊός είναι μία θανατηφόρα ασθένεια ή μια μυθολογία, γιατί δεν γίνεται όπου τους βολεύει, ο ακραίος συνωστισμός να επιτρέπεται «για το καλό των αεροπορικών» και όπου δεν τους βολεύει, να επιβάλλεται καραντίνα, παρακολούθηση και περιορισμοί, με αποτέλεσμα την καταστροφή των μικρομεσαίων.


Πρωτοφανές: Εξοντωτικά πρόστιμα έως 20.000 ευρώ στις παραλιακές επιχειρήσεις αν δεν τηρούν τα εξωπραγματικά μέτρα!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο αεροπλανο υποχρεωτικα με μασκα ολοι ...
στην παραλια κανεις με μασκα..εχει μια διαφορα μαλλον εεεε

Γωγω είπε...

Η φώτο πιστεω ειναι παλια!!!
Ηρθα πριν τρεις μέρες απο το εξωτερικο!!! Με συνοδεία συμπλήρωση στοιχειων και τεστ κωρονοιου!!! Με συνοδεία στους ιμάντες παραλαβειςκαι κατευθειαν εξω!!! Στο αεροπλάνο όλοι φοροθσαν μαδκα και πολλοί γάντια αν και δεν ηταν υποχρεωτικό!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...