Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Eφαγε το βόδι θέλει και την ουρά.



Την ανάγκη κρατικής ενίσχυσης της AEGEAN τόνισε ο πρόεδρος της εταιρείας, Ευτύχης Βασιλάκης, ο οποίος μιλώντας σε τηλεδιάσκεψη με επενδυτές είπε ότι η εταιρεία είχε το πιο δύσκολο τρίμηνο στην 20ετή της πορεία. Ωστόσο απέκλεισε το ενδεχόμενο να δεχθεί κρατικοποίησή της.
«Δεν ζητάμε από το κράτος να πάρει όλο το βάρος της κρίσης, αλλά να συνδράμει στην προσπάθειά μας» είπε χαρακτηριστικά, ενώ απέκλεισε κάθε σενάριο κρατικοποίησής της. Τα μέτρα στήριξης θα μπορούσαν να αφορούν, είτε δανεισμό με κρατική εγγύηση, είτε και προγράμματα ενίσχυσης και επιδότησης των εργαζομένων, ώστε να διατηρούνται οι θέσεις εργασίας...
από efsyn.gr


Θέμα χρόνου το deal κυβέρνησης – Aegean για την οικονομική στήριξη της εταιρείας . Άμα δεν τα χώσουν στον Βασιλάκη – Μητσοτάκη, σε ποιον θα τα χώσουν .
Eμεις οι πολίτες που διατηρούμε τις θέσεις δεκάδων χιλιάδων πολιτικών-- τρωκτικών  τι θα πάρουμε;


«πλήρωνε βλάκα φορολογούμενε ,τον ιδιωτικό μου αερομεταφορέα ,σώσε τον τώρα που έχει ζημιές και πάλι μόνος μου στα κέρδη».
 
Να αγοράσει την Aegean το ελληνικό δημόσιο με 2 (δυο) ευρώ.Με 1(ένα) ευρώ είχε πουληθεί από το Χατζηδάκη στο Βγενόπουλο η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ.


 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να κρατικοποιηθει (θα μου πειτε θα παει απο τον ενα νταβατζη στον αλλον)...Θα πληρωνουμε τον νταβατζη της aegean για να κολυμπαει στο χρημα,να πληρωνουμε τις μετακινησεις μας χρυσαφι και να προμοταρει το gay pride..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...