Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Κοροϊδομαχίες


Μόλις 10 νέα κρούσμα τα του κορωνοϊού. Επίσης, δεν καταγράφηκε κανένας νέος θάνατος τις τελευταίες 24 ώρες.

Ο κ. Τσιόδρας πάντως είναι σαφής. Σχεδόν 8-9 στους 10 θανάτους αφορούν σε άτομα με υποκείμενα νοσήματα ή με γηρασμένο οργανισμό. Δηλαδή ο θάνατος δεν προήλθε από κορονοϊό, αλλά από την επιβάρυνση του οργανισμού από αυτόν σε συνδυασμό με το υποκείμενο νόσημα. Όπως πολλές φορές συμβαίνει και με τη γρίπη ή τις πολύ γνωστές αναφορές των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων. Ο δε έτερος καπαδόκης Χαρδαλιάς είπε ότι απαγορεύεται το Take away σε ποτά από café ή από μπαρ, όπως επίσης απαγορεύται η μουσική στη διαπασών αλλά και τα άτυπα Party.


Με την ευκαιρία επειδή η πανδημία του κορωνοϊού ανέδειξε τον ευεργετικό ρόλο των γιατρών θα πρέπει να τους αποδώσουμε και επιπλέον εύσημα για την περίπτωση του υπόδικου για κακουργήματα Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.Στις 24/2/2014 οι έγκριτοι συνήγοροι υπεράσπισης του τότε προφυλακισμένου επιχειρηματία έκρουσαν σε συνέντευξή Τύπου, που παραχώρησαν το γεγονός ότι ο Λαυρεντιάδης να αποφυλακιστεί γιατί κινδυνεύει η ζωή του αφού πλέον όπως είπαν τότε έχει...80% αναπηρία.!!
Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης – που παραχωρήθηκε ενώ αναμενόταν το βούλευμα του συμβουλίου Εφετών της Αθήνας για το αν θα αποφυλακιστεί ή όχι ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας- παρουσιάστηκαν και φωτογραφίες που «μαρτυρούν» κατά τους 2 ιατροδικαστές, την ραγδαία επιδείνωση της υγείας του 42χρονου  ασθενούς, λόγω (και) της προσωρινής του κράτησης εδώ και 15 μήνες στον Κορυδαλλό.
Όπως τόνισαν δικηγόροι και ιατροδικαστές, ο Λαυρεντιάδης ήταν ανάπηρος σε ποσοστό άνω του 80%. Σήμερα όλα όμως για τον γνωστό επιχειρηματία...έχουν αλλάξει!Και περπατάει και χειραψίες κάνει και αναπηρικό καροτσάκι δεν χρειάζεται και κρουαζιέρα με θαλαμηγό πηγαίνει.Δεν αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους γιατρούς που τον ανέλαβαν μετά την αποφυλάκιση του;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Η εικόνα καφέ-μπαρ το βράδυ σε διάφορες πόλεις να παίζουν μουσική στη διαπασών και να δίνουν ποτά, προσβάλλει βάναυσα όλους μας», είπε ο Xαρδαλιάς.
Υπενθύμισε πως το take away αφορά μόνο στον καφέ, και διεμήνυσε ότι «Τα take away σε ποτά δεν επιτρέπεται. Όπως επίσης δεν επιτρέπεται να παίζουν μουσική στη διαπασών στις 11 το βράδυ γιατί μερακλώνει ο κορονοϊός και μας κάνει μαζική επιθεση.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, η κατρουλιλα στα στενα της Ομονοιας, τα πρεζονια που βαρουν ενεσεις μερα μεσημερι στα πεζοδρομια και οι αστεγοι που παλευουν με τις καιρικες συνθηκες χειμωνα καλοκαιρι ειναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!
Τα ιδια μας ελεγε και ο Γιαννοπουλος (τενεκες ξεγανωτος) και πηγε ακλαφτος αυτος και το αποκομμα του.

Ανώνυμος είπε...

Ο καταδικασμένος με τον μισό Ποινικό Κώδικα στην πλάτη του, πολέμιος της Εκκλησίας και λαθρολάγνος Χαρδαλιάς αποτυπώνει με γελοιογραφικό τρόπο το "ήθος" της κυβέρνησης. Προσβολή είναι να κάνει ένας καταδικασμένος απατεώνας υποδείξεις. Τίποτα άλλο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...