Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Η Εισαγγελέας τους χάλασε την...σούπα.



Αύριο στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να πέσει η αυλαία στη δίκη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στην υπόθεση βιασμού και δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.  Η πολύμηνη διαδικασία ολοκληρώθηκε...
με τις αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης ενώ το λόγο πήρε, για δεύτερη φορά, η εισαγγελέας της έδρας η οποία απαντώντας στις επικρίσεις του προέδρου της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας Δημήτρη Βερβεσού που την κατηγόρησε για προσβλητική συμπεριφορά .
Η Αριστοτέλεια Δόγκα είναι η Εισαγγελέας στη δίκη Τοπαλούδη. Με την αγόρευσή της όμως  βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Ασυνήθιστη, από την ανθρωποφαγία που δυστυχώς πήρε σάρκα και οστά, επειδή έθιξε το  "χρυσοπληρωμένο σύστημα".
 Στην αγόρευσή της η Αριστοτέλεια Δόγκα άφησε αιχμές εναντίον των δικηγόρων των 2 κατηγορουμένων. Τι ενόχλησε όμως τους δικηγόρους;Προφανώς τα αυτονόητα που είπε η εισαγγελέας και λέει όλος ο κόσμος.

 ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕ από την αγόρευση της Εισαγγελέως! «ΤΟ ΜΙΣΟ ΝΗΣΙ της Ρόδου γνωρίζει και δεν μιλάει για να μην τα βάλει με την ισχυρή οικογένεια...»




Πάνε να καλύψουν την«ετυμηγορία» Σκέρτσου για τους δολοφόνους της Τοπαλούδη με το «σεντόνι» της«προσωπικής δήλωσης»


Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας επέβαλλε στους κατηγορουμένους για τον ομαδικό βιασμό και την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, την ποινή των ισοβίων και 15 χρόνια κάθειρξη. Μία ποινή που ζήτησε και η εισαγγελέας της έδρας, λίγο νωρίτερα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαφιέ Διηνέκη δεν ντρέπεσαι να αφήνεις υπαινιγμούς???

http://esxatianasxesi.blogspot.com/2020/05/attikanea.html

Διηνέκης είπε...

Σάλτα και γαμήσου ρε αλήτη Χατζημαλάκα.
Ψευτοθόδωρε. Αδερφή.
Που θα πεις εμένα χαφιέ. Σάλτα και γαμήσου αλητόπουστα.

Ανώνυμος είπε...

Σάλτα και γαμήσου ανώνυμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...