Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Σιγά-σιγά παίρνουνε χαμπάρι το λαμόγιο και στην Κύπρο!



Το βιογραφικό του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, προκαλεί ερωτηματικά, με το Πανεπιστήμιο της Κύπρου να αποκαλύπτει μέσω ανακοίνωσης τα fake news για κατοχή πανεπιστημιακού τίτλου από το εν λόγω ίδρυμα!Με λίγα λόγια τον αποκαλεί απατεώνα!! 
Ο  Βελόπουλος στην συγγραφή βιογραφικού σημειώματος για τον ίδιο, αναφέρει ότι έχει λάβει το 2013 από το Πανεπιστήμιο Κύπρου πτυχίο με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό και το 2016 μεταπτυχιακό τίτλο με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία.
Ωστόσο, όπως αναφέρει το sigmalive, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με γραπτή του ανακοίνωση, διαψεύδει κατηγορηματικά τους ανωτέρω ισχυρισμούς του Έλληνα βουλευτή!!
Χαρακτηριστικά αναφέρει «Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διευκρινίζει ότι ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω πανεπιστημιακό ίδρυμα δεν προσφέρει πτυχίο «Επικοινωνίας» ή «Ελληνικού Πολιτισμού».
 edolio5.blogspot.com


Με ανάρτησή του στο Twitter, πάντως, ο Κυριάκος Βελόπουλος εμφανίζει φωτογραφία με έναν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Επικοινωνία και Δημοσιογραφία από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το οποίο είναι διαφορετικό ίδρυμα από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το οποίο αναφέρει στο βιογραφικό του.

Όμως με την αποκάλυψη της ξεκάθαρης αυτής απάτης, ο τηλεπλασιέ των «επιστολών του Ιησού» και των κηραλοιφών με συνταγές Αγίου Όρους, απάντησε με ακόμα μεγαλύτερα ψεύδη! Συγκεκριμένα εμφάνισε στο twitter ένα πτυχίο «Επικοινωνίας και Δημοσιογραφίας» από το ΑΝΟΙΧΤΟ Πανεπιστήμιο Κύπρου, μόνο που αυτό είναι άλλη υπόθεση από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και ασφαλώς αυτό δεν είναι Πτυχίο… Αρχαιολογίας!


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ειναι πιο μεγαλος απο εμενα, εγω ημουν μπουφος στα σχολεια και στις σχολες, εχασα και κατι ταξεις αλλα στα 28 μου ειχα παρει 850 πτυχια και ειχα κανει και 19 μηνες στρατο. Ρε και αυτος που το επαιζε στα καναλια με δικες του εκπομπες απο το 1998 Ο ΓΑΜΑΩ ΣΕ ΓΝΩΣΕΙΣ πηρε το πρωτο του πτυχιο κουραφεξαλα το....... 2013;;;;;;;;;; ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ; ΑΥΤΟΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ! ΙΣΟΒΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ.
ΡΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

Ανεβασε αντι πτυχιου, μια αιολη βεβαιωση απο καποιον Ελληνικο οργανισμο ΔΟΑΤΑΠ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
Εγω θελω να δω ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ! Δεν μου λεει κατι μια..... ΑΠΛΗ βεβαιωση απο καποιον καθηγητη Πανεπιστημιου.......... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ!
Σε απλα λογια αυτος που υπεγραψε αν υπεγραψε θα σου πει αν κατι στραβωσει ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ........ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ!

Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ
https://pbs.twimg.com/media/EYaAdNZX0AY8ppR?format=jpg&name=large

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ε ρε τι εβγαλε η διασημη σχολη PERISTEROXESMENOS KLANON MPOYRDES SCHOOL OF TRIXES!
Bρε το λουλουκο τηs κοτερατζουs(κ.πιπα καμπολη-η αχτενιστη του πρρωκτωρρρρρρ)

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!

https://www.youtube.com/watch?v=4I9XaAvWhpc

Ανώνυμος είπε...

Ο κοκοβιος πληρωσε 7000 γιουρια για να το παρει ντιλιβερι στο σπιτι. https://www.ouc.ac.cy/index.php/el/studies/programmes/bachelor/bachelor-ell

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΑΜΕ , ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ = ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ....
ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ .

Ανώνυμος είπε...

To ALPINE COLLEGE το ξερετε? Απο εκει πηρε ντοκτορα και ο Μπουμπουκος !!! Ολοι οι πολιτικοι αοπατεωνες απο τη σχολη του Καρατζαφυρερ βγηκαν.....

Ανώνυμος είπε...

Με τι εχει μπλεξει αυτη η χωρα;...
Επειδη μου εκανε εντυπωσιν το ονομα του πατροs Βελοπουλου Κυριακου(ξερετε,του τηλε-πωλητη,κηραλοιφα)του οποιου το ονομα ειναι Ιωσηφ!Δεν ειναι κακο να εχη εβραικεs ριζεs,διολου.Μα γιατι να μην το λεει;
(Υπαρχει Λυση Για την Κριση)
Τι θελει να πει ο...ποιητηs;Τριγωνα,η σχολη των Αθηνων,χερια που αναζητουν τον ηλιο τον ηλιατορα...
Και η ονομασια τηs,"πνευματικηs-αφυπνιστικηs"επιχειρησεωs του,Καδμοs!
A,μαλιστα...Ο γνωστοs εκ Φοινικηs...
sxolianews.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html
"ΒΙΤΡΙΟΛΙ οι κηραλοιφεs που πουλαει ο παλιανθρωποs.Μαs...To"Βαθυ λαρυγγι"τσουρουφλιζει"τον πατριωτη"..
makeleio.gr
"ΣΑΟΥΛ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ" ο 5οs ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ-ΓΙΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ-ΠΟΙΟΣ ΣΕ Γ@Μ@ΕΙ ΡΕ Μ@Λ@Κ@ ΠΑΛΙΟΓΥΦΤΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...