Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Κάποιοι έχουν ξεφύγει εντελώς.





Το Μένουμε Ενεργοί δημοσιεύει βίντεο και καταγγελία που έλαβε από φίλη της σελίδας και στο οποίο εκδιώκεται αναίτια και παράνομα από αστυνομικούς από παγκάκι στο οποίο καθόταν στη Δάφνη. Μάλιστα όπως θα δείτε, όταν αρνείται να υπακούσει στις παράλογες και παράνομες εντολές, απειλείται με προσαγωγή. Διαβάστε την καταγγελία όπως μας στάλθηκε:

“Σήμερα Πέμπτη 7/4, λίγο πριν τις 21.00, στη Δάφνη, αστυνομικοί έφτασαν στο άνοιγμα πίσω από το 8ο δημοτικό και έδιωξαν τον κόσμο που βρισκόταν στο σημείο. Εγώ έφτασα εκείνη τη στιγμή και παρ´όλο που ήμουν μόνη μου, μου είπαν να αποχωρήσω. Όταν αρνήθηκα λέγοντας ότι δεν κάνω κάτι «παράνομο», μου ζήτησαν τη ταυτότητα μου. Θεωρώντας αυτονόητη την παραμονή μου στο χώρο προσπάθησα να τη διεκδικήσω, και τότε ανοίγοντας την πόρτα του περιπολικού, μου είπαν να τους ακολουθήσω στο τμήμα. Μετά από έντονους διαπληκτισμούς με άφησαν τελικά να φύγω από το σημείο. Οι περιπολίες συνεχίστηκαν για πολλή ώρα σε όλη τη γειτονιά διώχνοντας κόσμο και από άλλα σημεία, ρίχνοντας ματιές ακόμα και στις αυλές των σπιτιών.

Οι πλατείες και τα πάρκα είναι ζωτικοί για κάθε γειτονιά και δεν μπορούν να καταπατούνται. Δεν θα ανεχτούμε άλλο τη καταστολή των δικαιωμάτων και των ελευθεριών μας.

Η πρόσβαση στους δημόσιους χώρους είναι ανάγκη και δικαίωμα μας.“



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν θυμασαι, να στο θυμισω. Ο Δημος Βυρωνα, Δαφνης και αλλος ενας εχουν συμφωνησει και υπογραψει για δημιουργια ΧΟΤ ΣΠΟΤ.

τον Αύγουστο το http://www.makeleio.gr δέχτηκε καταγγελία αναγνωστή η οποία ανέφερε τα εξής:

«ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΒΥΡΩΝΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΗΜΩΝ. ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Η ΠΟΛΗ.

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ»

Η παραπάνω καταγγελία είναι από τον Κώστα Χ.

https://www.vyronasnews.gr/hot-spot-ston-vyrona/

Ανώνυμος είπε...

Να προσέχετε τι ψηφίζετε. Μετά από την απομάκρυνση από τη κάλπη ουδέν λάθος αναγνωριζεται.

Ανώνυμος είπε...

Το μπαχαλο που λεγαμε απο τα κομμουνια για να εχει πατημα ο γκαντεμοσαυρος για νεα περιοριστικαρα μετρα

Ολα ξεκίνησαν από μια πορεία κινητοποίησης με αφορμή την απαγόρευση μεγάλων συγκεντρώσεων στις πλατείες της περιοχής υπό τον φόβο της διασποράς του κορωνοϊού.

Έπειτα, καταγράφηκαν επεισόδια, όταν ομάδα αναρχικών έσπασε βιτρίνες ως απάντηση στις προσαγωγές της Παρασκευής και την απομάκρυνση των διαδηλωτών από την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, τα περιθωριακά άτομα που συγκεντρώθηκαν έσπασαν βιτρίνες και αυτοκίνητα ως απάντηση στις συλλήψεις και προσαγωγές που σημειώθηκαν νωρίτερα, για τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν την Παρασκευή στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, ενώ προχώρησαν και σε ρίψη μολότοφ προς τους άνδρες της αστυνομίας.

Ο νέος κύκλος επεισοδίων ξεκίνησε αργά το απόγευμα του Σαββάτου όταν άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες σε καταστήματα στην Κυψέλη προκαλώντας ζημιές στην προσόψεις συνοικιακών καταστημάτων και σούπερ μάρκετ, ενώ την «πλήρωσαν» και κάποια οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή εκείνη τη στιγμή

Υψηλόβαθμο στέλεχος του κυβερνητικού μηχανισμού που παρακολουθεί τη διασπορά της επιδημίας μίλησε σε κυριακάτικη εφημερίδα
για το ενδεχόμενο απαγόρευσης της κίνησης
στους δρόμους από τις 9 το βράδυ έως τις 6 το πρωί,
για να αποφεύγεται η νυκτερινή μαζική εκτόνωση κυρίως νεαρών ατόμων με συναθροίσεις σε ανοικτούς χώρους.

ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ;

ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας τους ματατζήδες να σπάνε αυτοκί ητα στα νησιά σαν χούλιγκαν, πάντοτε θα αμφιβάλλω για το κατά πόσον είναι μπάχαλοι και όχι αστυνομικοί πίσω από τις κουκούλες.
Κυβέρνηση και αστυνομία παρανομούν ως προς την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Οποιαδήποτε
υπουργική απόφαση, Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ή νόμος που παραβιάζει άρθρο/άρθρα του Συντάγματος, είναι αντισυνταγματική και παράνομη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...