Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

«Θετική η παπάγια αρνητική η βαλβολίνη».



Ο Διευθυντής του Εθνικού Εργαστηρίου Υγείας της Τανζανίας καθαιρέθηκε ενώ σε βάρος του εκκρεμεί έρευνα μετά τον εντοπισμό θετικών κρουσμάτων κορονοϊού σε... φρούτα.
 
«Το λάδι του αυτοκινήτου, για παράδειγμα, με την ετικέτα Τζαμπίρ Χαμζά, 30 ετών, βρέθηκε αρνητικό. Αλλά το δείγμα από παπάγια, το οποίο ονομάσαμε Ελίζαμπεθ Ανν, ηλικίας 26 ετών, ήταν θετικό»,

Η αποπομπή του ήρθε μια μέρα αφότου ο Πρόεδρος της χώρας, Τζον Μαγκουφούλι, αμφισβήτησε την αξιοπιστία των τεστ για τον κορανοϊό που χρησιμοποιούνται από το εργαστήριο.

Όπως αποκάλυψε ο Μαγκουφούλι, ανέθεσε κρυφά στο εργαστήριο τον έλεγχο τυχαίων - μη ανθρώπινων - δειγμάτων , στα οποία δόθηκαν ονόματα και ηλικίες ατόμων. Ορισμένα από αυτά τα δείγματα, είπε, ελήφθησαν από ζώα και φρούτα, με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι κάποια από αυτά ήταν «θετικά» στον ιό.

«Το λάδι του αυτοκινήτου, για παράδειγμα, με την ετικέτα Τζαμπίρ Χαμζά, 30 ετών, βρέθηκε αρνητικό. Αλλά το δείγμα από παπάγια, το οποίο ονομάσαμε Ελίζαμπεθ Ανν, ηλικίας 26 ετών, ήταν θετικό», αποκάλυψε ο Τανζανός πρόεδρος.

Επιπλέον, «θετικά» βγήκαν τα αποτελέσματα για ένα πουλί και μια κατσίκα.
Ο Μαγκουφούλι έχει επικριθεί έντονα για την αντίδρασή του στην πανδημία του κορονοϊού, καθώς - μεταξύ άλλων - έχει ενθαρρύνει το κοινό να συνεχίσει να συγκεντρώνεται σε χώρους λατρείας.

Μια δήλωση από το υπουργείο Υγείας της χώρας ανέφερε ότι έχει συγκροτηθεί μια επιτροπή 10 ατόμων για τη διερεύνηση της συμπεριφοράς του εργαστηρίου.
Η χώρα έχει καταγράψει μέχρι στιγμής (4/5) 480 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 16 θανάτους.




Ο Σωτήρης Τσιόδρας και οι υπόλοιποι 26 «σοφοί»της ομάδας, λειτούργησαν με «γεμάτες τσέπες». Για να μην παρεξηγηθούμε. ΝΟΜΙΜΑ φυσικά!
Οι περισσότεροι από τους 26 σοφούς το Crashonline.gr θα δημοσιοποιήσει τα πάντα), τα προηγούμενα χρόνια συνεργάστηκαν με ΜΑΜΟΥΘ εταιρείες φαρμάκων, με το αζημίωτο φυσικά, ώστε να κάνουν τις… έρευνες.
Δείτε το πρώτο κύμα των αποκαλύψεων με τις συμβάσεις από τις φαρμακευτικές εταιρείες που έχουν υπογράψει οι ‘σοφοι’, βέβαια με το αζημίωτο. Το Crashonline.gr παρουσιάζει και θα συνεχίσει τις αποκαλύψεις των συμβάσεων που αποτελούν ολόκληρο τόμο, οι Έλληνες πρέπει να ξέρουν όλη την αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...