Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Η μεγάλη εξαπάτηση.




Από την μεγαλύτερη βάση δεδομένων στο Αμβούργο.
Ο Κλάους Πίσελ, διευθυντής του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου, διαθέτει σήμερα τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων. «Μπορούμε από τους νεκρούς να μάθουμε πολλά για τους ζωντανούς», σημειώνει ο Πίσελ.
Από τις 22 Μαρτίου έως τις 11 Απριλίου μελέτησαν 65 νεκρούς, οι οποίοι είχαν ασθενήσει από τον κορωνοϊό. Από αυτούς 46 είχαν ήδη πνευμονολογικές παθήσεις, 28 είχαν ασθένειες άλλων οργάνων ή είχαν υποστεί μεταμόσχευση.
​Δέκα ήταν διαβητικοί και παχύσαρκοι, δέκα από αυτούς είχαν καρκίνο και 16 υπέφεραν από άνοια. Οι παθήσεις αυτές σε κάποιους συνυπήρχαν.
​Η βάση δεδομένων του Πίσελ περιέχει πλέον πληροφορίες που αντλήθηκαν από περισσότερες από 100 νεκροψίες.
​Και όλοι επιβεβαιώνουν: κανένας από τους νεκρούς δεν επηρεάστηκε αποκλειστικά από τον κορωνοϊό, αλλά είχε ήδη καρδιαγγειακά προβλήματα, υψηλή αρτηριακή πίεση, αρτηριοσκλήρωση, διαβήτη, καρκίνο, πνευμονική ή νεφρική ανεπάρκεια ή κίρρωση του ήπατος.



Σωτήριος Τσιόδρας: «εμείς κάναμε μια ακόμα υπερβολή μιας και οποιοσδήποτε πέθαινε και είχε κορωνοϊό καταγραφόταν σαν να πέθαινε από κορωνοίό. Το να έχεις Covid δεν σημαίνει ότι πεθαίνεις από Covid αλλά εμείς το καταγράφαμε. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια περίπτωση εγκεφαλικής αιμορραγίας».


“XΡΕΩΝΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ…”. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΩΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ “ΘΕΟΥΛΗ” ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ PAY ROLL ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...