Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Η χαρά του Τράμπ.





Το νέο περιστατικό αστυνομικής βαρβαρότητας που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Μινεάπολη της πολιτείας Μινεσότα και ο άδικος χαμός ενός μαύρου άνδρα τη στιγμή της σύλληψής του ξεχειλίζει το ποτήρι της οργής. Το βίντεο με τη ρατσιστική μεταχείρισης στον 46χρονο άνδρα που βρήκε φρικτό θάνατο επειδή ένας αστυνομικός τον πατούσε στον λαιμό παρά τις εκκλήσεις να σταματήσει, προκαλεί αποτροπιασμό.
Το περιστατικό ξεκίνησε με μια αναφορά ότι πελάτης καταστήματος προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 20 δολαρίων.
Σε ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ύποπτο στο αυτοκίνητό του. Όπως ισχυρίστηκαν, τους είχαν πει ότι ο άνδρας, που δεν είχε ταυτοποιηθεί, «καθόταν πάνω στο μπλε αυτοκίνητό του και φαινόταν να είναι υπό την επήρεια ουσιών».
Αφού του έδωσαν εντολή να απομακρυνθεί από το όχημα, κατά την εκδοχή της αστυνομίας, ο άνδρας αυτός αντιστάθηκε. 
Στο δεκάλεπτο βίντεο που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας, ο άνδρας που είναι ακινητοποιημένος στο έδαφος λέει σε κάποιο σημείο: «Μην με σκοτώσετε». Ειδικοί στο θέμα της χρήση βίας από αστυνομικούς είπαν στο Associated Press ότι ο αστυφύλακας κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα τον 46χρονο άνδρα παρ' ότι αυτός είχε παραδοθεί και ήταν υπό τον έλεγχο του αστυνομικού.
Οι τέσσερις αστυνομικοί που εμπλέκονται στη σύλληψη απολύθηκαν και το FBI έκανε γνωστό πως θα διερευνήσει την υπόθεση.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ .
ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ , ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...