Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Απαγορεύονται οι διαμαρτυρίες ....λόγω κορονοϊου.



  
Οι κάτοικοι της Μαλακάσας είναι εξοργισμένοι με την κατάσταση στην περιοχή τους από τις δύο δομές στις οποίες φιλοξενούνται περίπου 3.500 λαθρομετανάστες. Όταν κάτοικοι του δήμου Ωρωπού απέκλεισαν συμβολικά το σημείο όπου βρίσκονται οι δύο δομές λαθρομεταναστών έπεσαν από τα Μ.Α.Τ χημικά και ξύλο .
Έτσι η  ειρηνική συγκέντρωση των κατοίκων της Μαλακάσας για τις δομές φιλοξενίας της περιοχής κάθε άλλο παρά ειρηνική έκβαση δεν έχει. Αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν εκεί δεν δίστασαν να χτυπήσουν και τον δήμαρχο του δήμου Ωρωπού, Γεώργιο Γιασημάκη.
Τα ΜΑΤ προχώρησαν μάλιστα και στη σύλληψη ενός 19χρονου ενώ δεν δίστασαν να βιαιοπραγήσουν και εναντίον πολιτών που συμμετείχαν στην ειρηνική συγκέντρωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια των επεισοδίων έγιναν προσαγωγές και τραυματίστηκαν αστυνομικοί.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε χρήση χημικών όταν οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι έκλεισαν συμβολικά για λίγη ώρα και την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας. η κατάσταση με τις δομές μεταναστών «είναι ανεξέλεγκτη».
Σύμφωνα, με το ρεπορτάζ στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, λαθρομετανάστες την Κυριακή ενεπλάκησαν σε συμπλοκή με καδρόνια στην κεντρική πλατεία, ενώ κάποιοι άλλοι έστησαν… υπαίθριο μπάρμπεκιου στο δάσος, με την πυροσβεστική να σπεύδει να σβήσει τα… κάρβουνα.
 «Στο χωριό υπάρχουν περίπου 400 κάτοικοι και συνολικά στις δύο δομές περίπου 4.000 λαθρομετανάστες», δήλωσε ο αντιδήμαρχος και πρόσθεσε: «Η κατάσταση είναι δύσκολη. Υπήρχε δέσμευση του κυρίου Μηταράκη ότι θα είναι κλειστή η δεύτερη δομή που έφτιαξαν, αλλά ξαφνικά άνοιξε και 3.500 – 4.000 λαθρομετανάστες βρίσκονται στη Μαλακάσα». Όπως είπε, οι λαθρομετανάστες κυκλοφορούν ελεύθεροι την ημέρα και μόνο το βράδυ φυλάσσεται η δομή.





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αλήτες, προδότες ματατζήδες!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...