Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Το ειδεχθές έγκλημα έχει...ουρά .



«Με κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια μια μαυροφορεμένη γυναίκα, που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου, ενώ ετοιμαζόμουν να μπω στο ασανσέρ και αμέσως μετά μου πέταξε καυστικό υγρό. Προσπαθώ να θυμηθώ εάν την γνώριζα από κάπου. Φορούσε χειρουργική μάσκα και ήταν καλυμμένα έτσι τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έκανε κακό». Αυτά ανέφερε η 34χρονη γυναίκα στη νέα ολιγόλεπτη συνομιλία της, με αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση.
Η 34χρονη, Ιωάννα Παλιοσπύρου από το Λουτρό Αμφιλοχίας που διακομίστηκε χθες από την ιδιωτική κλινική στο Νέο Φάληρο, όπου νοσηλευόταν, στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου,και  παραμένει σε σοβαρή κατάσταση. Υπενθυμίζεται, ότι η άτυχη γυναίκα δέχθηκε την επίθεση, ενώ πήγαινε στην εταιρεία που εργάζεται στη λεωφόρο Θησέως, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας.
Eν αναμονή των αποτελεσμάτων από την εξέταση του κινητού τηλεφώνου της 34χρονης Ιωάννας βρίσκονται συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αφού όλοι περιμένουν να μάθουν...
την ταυτότητα του προσώπου εκείνου που θέλησε να στιγματίσει για πάντα την κοπέλα από την Αμφιλοχία. Η ίδια την Παρασκευή πραγματοποίησε τρίωρο χειρουργείο όπου της αφαιρέθηκε το καμένο δέρμα από το πρόσωπο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αστυνομία αναζητεί απαντήσεις στο γιατί έγινε στο γραφείο της η επίθεση όπου η κοπέλα εμφανιζόταν σταθερές ώρες, και όχι στο σπίτι της ή κάπου αλλού, ενώ να σημειωθεί πως τα γραφεία της εταιρείας άνοιξαν στις 18 Μαΐου, ενώ άλλο ένα ερώτημα που τίθεται, είναι το γιατί το έκαναν με κόσμο και όχι σε κάποιο απόμερο μέρος.
Επίσης η αστυνομία αναζητεί ποιες οι κινήσεις της γυναίκας, πώς μπήκε και πώς διέφυγε. Σύμφωνα, μάλιστα, με το Mega υπάρχει μάρτυρας που λέει ότι μια μαυροφορεμένη γυναίκα βγήκε και ρώτησε προς τα πού κατευθύνθηκε η γυναίκα που δέχτηκε την επίθεση. Δεν έχει βρεθεί το δοχείο με το καυστικό υγρό. Δεν το άφησε πίσω της.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...