Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Διεγράφη από τα πρακτικά το... απατεώνας για τον Βελόπουλο.


Επίθεση Βελόπουλου κατά Τσιόδρα: Ο Βελόπουλος χαρακτήρισε τον Τσιόδρα «φυτευτό από τη Νέα Δημοκρατία» και τον κατηγόρησε ότι πριν από λίγο διάστημα έλεγε ότι οι μάσκες δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους πολίτες, ενώ τώρα έχει αλλάξει γνώμη. Συνέχισε δε  λέγοντας ότι η κυβέρνηση αναγκάζει τους πολίτες να δίνουν 6 ευρώ τη μέρα για να πάρουν μάσκες ενώ άλλες κυβερνήσεις τις δίνουν δωρεάν. Οι αντιδράσεις εξακολουθούσαν να είναι έντονες με αποτέλεσμα ο  Βελόπουλος να πει: «Αν δε σας αρέσει το φυτευτός βάλτε στη θέση του το διορισμένος αλλά η αλήθεια αυτή είναι εσείς τον διορίσετε». Στη συνέχεια, είχε επεισόδιο με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Αμυρά, ο οποίος αντέδρασε για την επίθεση κατά του Τσιόδρα. Ο  Βελόπουλος του απάντησε με απαξιωτικό τρόπο λέγοντας «εγώ δεν εργάζομαι με παροχή υπηρεσιών να γυρνάω από το ένα κόμμα στο άλλο».  Η σφοδρή αντιπαράθεση με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συνεχίστηκε και όταν κατέβηκε από το βήμα ενώ ένας από τους βουλευτές του φώναξε «άσε μας από δω ρε απατεώνα». Η φράση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της Βουλής ο οποίος ζήτησε να διαγραφεί από τα πρακτικά ενώ έντονα διαμαρτυρήθηκε και ο Βελόπουλος.

Η αντιπαράθεση του Γιώργου Αμυρά με τον Βελόπουλο είχε και συνέχεια αφού ο βολευτής του κόμματος Αντώνης Μυλωνάκης χαρακτήρισε την συμπεριφορά του κ. Αμυρά« φασιστική» λέγοντας πως αν ήταν βουλευτής της Χρυσής Αυγής και αποκαλούσε αρχηγό κόμματος απατεώνα θα είχαν ξεσηκωθεί όλα τα υπόλοιπα κόμματα.
 Συνέχεια έδωσε και ο Αμυράς ο οποίος θέλησε να εξήγησε το χαρακτηρισμό απατεώνας που εκτόξευσε κατά του Κυριάκου Βελόπουλου λέγοντας «πώς θα χαρακτηρίζατε κάποιον που λανσάρει από την τηλεόραση ματζούνια ως απάντηση για τον κορωνοϊό;

 Ως γνωστόν ο Αμυράς είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για την περιβόητη κηραλοιφή του Βελόπουλου που περιείχε και απομαγνητοφωνημένο σημείο από τις τηλεοπτικές παρεμβάσεις του Κυριάκου Βελόπουλου και συγκεκριμένα το σημείο που αναφέρει: «…Με την "Βυζαντινόν" (κηραλοιφή), αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ και θα είστε Ok. Μετά μπορείτε να κάνετε και 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Και κάποια από τα βότανα υπάρχουν μόνο στην Αυστραλία. Ούτε να φοβάσαι τον κορωνοϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορωνοϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε βακτήρια ούτε να φοβάστε τίποτα. Πάρτε το και θα με θυμηθείτε...».

 Να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη ο κύριος Μυλωνάκης για το χαρακτηρισμό του περί φασίστα. Το ποιος είναι φασίστας εδώ μέσα τώρα τι να σας πω γελάνε και τα πλακάκια της Βουλής» είπε.
Τελικά ο πρόεδρος της βουλής διέγραψε όλα τα κοσμητικά από τα πρακτικά,για να μην μείνουν στην ιστορία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο.... βολευτής του κόμματος Αντώνης Μυλωνάκης ΧΑΧΑΧΑ

Πηγα σουπερ μαρκετ, στο δρομο βλεπω εναν τριανταρη μονος του μεσα στο αμαξι, φορουσε μασκα, κοιτα λεω ενα μαλακα ποσο εχουν αποβλακωσει τον μαλακισμενο για κοσμο.
Αφου ψωνισα παω ταμειο, η μια ταμιας φορουσε μασκα η αλλη κοντα στα 50 δεν φορουσε. Την πλησιαζω συνωμοτικα της λεω μασκα δεν φορας, ε εδω μου λεει την εχω αλλα..... και καλα στα αρχιδια της. Τουλαχιστον υπαρχει ελπιδα ακομη. Δεν ειναι ολοι στρατιωτακια της φασιστοδημοκρατια τους.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι ασήμαντο, αυτά είναι παραπολιτικά δρώμενα. Η βουλή δεν λειτουργεί με πλήρη σύνθεση. Γιατί πότε λειτουργούσε, θα πει κάποιος, αφού πάντα λείπουν οι βουλευτές από τη βουλή πλην ελαχίστων βουλευτών. Μαζεύεται η ολομέλεια μόνο στα πολύ σημαντικά όπως στις ψηφίσεις Προυπολογισμών, αναθεώρησις Συντάγματος, Μεσοπρόθεσμα, Εφαρμοστικούς, Αλλαγές εκλογικού νόμου, νομοσχέδια για τοπική αυτοδιοίκηση, ποινικούς κώδικες κ.α. Όμως τους χρυσοπληρώνει ο ελληνικός λαός. Το χειρότερο, παίρνουν αποφάσεις για εμάς, σε πολλές περιπτώσεις χωρίς καν να έχουν διαβάσει τα νομοσχέδια, και μας παίρνουν τους πολίτες στον λαιμό τους.

Ανώνυμος είπε...

Τωρα οι σιχαμενοι εγιναν κολληταρια.
Οταν ο Βελοπουλοs εβριζε τον Μυλωνακη:<< πιο βρωμιαρηs δεν γινεται!παιρνειs ενα χιλιαρικο για να κανειs τον δημοσιογραφο ενω δεν εισαι >>!
ο τοτοs του περιστεροχεσμενου..
Σκληροs μασωνοs στην αγκαλια του Βελοπουλου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...