Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Βράζουν νοσοκομεία και καταυλισμοί.



Σε καραντίνα μπαίνουν 96 νοσηλευτές και γιατροί του Ευαγγελισμού, σύμφωνα με την ΕΡΤ, καθώς ήρθαν σε επαφή με ασθενή που είχε μολυνθεί από τον κορωνοϊό.
Μεταξύ των 96 νοσηλευτών και γιατρών δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι κάποιος έχει νοσήσει, ωστόσο θα μπουν σε 7ήμερη προληπτική καραντίνα.
Συναγερμός στο Ελπίς: Θετικοί σε κορωνοϊό τρεις γιατροί και μία νοσηλεύτρια. Συγκεκριμένα, τρεις γιατροί και μία νοσηλεύτρια, καθώς και μία ακόμη ασθενής στην καρδιολογική κλινική, προσβλήθηκαν από τη νόσο.  
Αναζητούνται εστίες κρουσμάτων κορωνοϊού στον οικισμό Ρομά της συνοικίας Νέας Σμύρνης Λάρισας: Στον οικισμό εντοπίστηκαν εντοπίστηκαν 10 νέα κρούσματα εκ των οποίων τα επτά σε μία μόνο οικογένεια.

5 σχόλια:

Angeliki είπε...

Μήπως είχαν κάνει το εμβόλιο της γρίπης;... λέω εγώ τώρα....

Ανώνυμος είπε...

Μήπως μας ψεκάζουν και όποιος έχει ανίσχυρο ανοσιοποιητικό πεθαίνει από υποκείμενο νόσημα(όλα υποκείμενα νοσήματα είναι πλέον, και το κάταγμα στην φτέρνα) ή αφού πεθάνει, όλος τυχαίος βρέθηκε με κορονών;

Ανώνυμος είπε...

Εισαι διαβασμενη εσυ, ειδες τον David Icke ή την Μαλκοβιτς ε;
Ειχα δωσει κατι βιντεακια εδω στο Ιχνος που ανεχεται ολες τις μ@@@@κοες μου απο τον dr Morse που ειχε καταδειξει απο την πρωτη στιγμη την απατη του Κορρωναιου και μετα απο δυο μηνες που τους αφησε να αυτοεξευτελιστουν ολοι οι παγκοσμιοι κυβερνητες, βγηκε εκανε ενα βιντεο χωρις να αναφερει ΤΙΠΟΤΑ!
Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΠΩΣ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

https://www.youtube.com/watch?v=iPZud474UUc

Ανώνυμος είπε...

Το εμφυτευμα στον εγκεφαλο απο παρουσιαση του Ελον Μασκ, δειχνει και πως το συνδεουν στους νευρωνες του εγκεφαλου

https://youtu.be/lA77zsJ31nA?t=390

Ανώνυμος είπε...

Λάου λάου οι πουσταραδες

Οι γάτες μπορούν εύκολα να μολυνθούν από τον κορωνοϊό SARS-CoV-2 (είτε από ανθρώπους με τον ιό είτε από άλλες μολυσμένες γάτες) και μετά να τον μεταδώσουν με τη σειρά τους σε άλλες γάτες, επιβεβαιώνει μια νέα αμερικανο-ιαπωνική επιστημονική έρευνα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...