Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Δύο βίντεο όλα τα λεφτά.




Στο χωριό μου λέγανε ..γλώσσα λανθάνει αλήθεια λέγει ..και όταν αυτό γίνεται πλέον συνήθεια …όπως και να το κάνεις είναι πολύ σοβαρό για να σκεφτούμε αν τελικά είμαστε κάτω από έναν αόρατο πόλεμο που τον ξεκίνησε εναντίον μας μια Ελίτ που ξεκάθαρα εδώ και χρόνια δηλώνει οτι είμαστε πολλοί πάνω στην γη ..!

Στο 0,50..ΔΕΝ ΜΟΛΥΝΑΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΙΟ!
Chief Executive of Nursing College.


 Και άλλο ένα αποκαλυπτικό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτος στο τελευταιο βιντεο ειναι στην κλινικη που ηταν ο Δοκτωρ Morse γι αυτο ειπε οτι επιβαρυνουμε τα επινεφριδια με το αγχος, αλλα ο κοσμος αδυνατει να καταλαβει τα πιο απλα που ειναι και τα σημαντικοτερα, δυστυχως.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, δεν είναι πανδημία και τα ποσοστά θνησιμότητας είναι κατά πολύ μικρότερα από ότι αναφέρουν τα συστημικά μέσα ενημέρωσης όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και παγκόσμια.Ακούνε οι πολιτικοί τους ψευτοεπισήμονες με αποτέλεσμα να αποφασίζουν οι πολιτικοί να παραλύσουν τις οικονομίες του κράτους τους, με οδυνηρές συνέπειες για τους οικονομικούς δείκτες της χώρας και για της τοπικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις κυρίως και για τις μεγαλύτερες.
Αλλά όπως θα λένε και στο χωριό σου, θέλουμε όλη την αλήθεια.
Τι σημαίνει για τους πολίτες η πανδημία. Περιορισμό των δικαιωμάτων τους, θεσμοθετείται ο έλεγχος και με ψηφιακά μέσα(πχ το smartphone σου θα σε ρουφιανέυει και το απλό κινητό σου ακόμα θα σε ρουφιανέυει αφού μπορεί να βρει το σήμα σου, αφού έχεις σήμα της εταιρείας τηλεφωνίας σου και αφού στέλνεις sms έγκριση με αποδέκτη το κράτος. Επίσης, σου πασάρουν φόρα παρτίδα το εμβόλιο με βιοτσίπ του Bill Gates πχ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Σου λένε ότι το εμβόλιο του Bill Gates έχει σίγουρα βιοτσίπ μέσα του (βλέπε δήλωση πρώην υπουργού ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Μαυραγάνη. Άλλος πρώην υπουργός Σούρλας λέει ότι μου είχε ξανά προταθεί το εμβόλιο με τσιπάκι για την γρίπη αλλά δεν το δέχτηκε και δεν προχώρησε. Αρά, τι δεν μας λένε παγκόσμια; ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΟΥΝ Ή ΤΣΙΠΑΡΟΝΤΑΙ ΗΔΗ. ΑΥΤΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, όχι απλά ότι ο δείκτης θνησιμότητας του συγκεκριμένου ιού είναι απλά παραφουσκωμένος, σκοπίμως. Το λένε επώνυμα πολιτικά πρόσωπα, εγώ ο ανώνυμος πολίτης περισσεύω. Τι ποιο αντικειμενικό από αυτό που λένε δημόσια κάποιοι πολιτικοί. Θέλουν να ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΕΙΣ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ; Σου λένε επίσης για εναλλάκτικές, βραχιολάκια εντοπισμού 'όπως στην Κίνα, ρόλογια με λογισμικό που σε ρουφιανέυει, αόρατο τατουάζ με τον γραμμωτό κώδικα που διαβάζεται όμως από τα σκάνερ barcode. Θα το κάνεις το λάθος; https://www.youtube.com/watch?v=I-gPcorZfIo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...