Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι.





Συνεχίζουν την καραντίνα αλλάζοντας απλά τα όρια του εγκλεισμού.
Ένταση αυτή την ώρα στην Αγία Παρασκευή, καθώς εδώ η Αστυνομία έκλεισε την πλατεία Αγίου Ιωάννη όπως αποφάσισε η κυβέρνηση.
Πάλι συγκεντρώθηκε κόσμος στην πλατεία Αγίου Ιωάννη στην Αγία Παρασκευή παρά την απόφαση για κλείσιμο. Η αστυνομία τους καλεί να αποχωρήσουν, ενώ οι συγκεντρωμένοι απαντούν με αποδοκιμασίες.
Πριν από λίγο δυνάμεις ασφαλείας μετά από εντολή της χουντικής κυβέρνησης στάλθηκαν στην πλατεία για να απομακρύνουν τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί εκεί, με τους πολίτες να αποδοκιμάζουν.
Ωστόσο, 150 κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται εκεί και φωνάζουν κατά της Αστυνομίας, η οποία τους καλεί να αποχωρήσουν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κομμουνια σε εντεταλμενη υπηρεσια ειναι μεσα στην πλατεια δεν τους καταλαβες απο το μονοτονο ρυθμο του συνθηματος; Εκει μια ζωη το ιδιο ποιημα τα λογια μονο αλλαζουν.
Ετοιμαζουν το σχετικο ΣΙΚΕ ΣΤΗΜΕΝΟ μπαχαλο για να εχει πατημα ο γκαντεμοσαυρος να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΕΟΥΣ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ!
ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

"ΜΕ ΑΠΟΘΕΩΣΑ" ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βγαίνουν από νωρίς το πρωί στη δημοσιότητα,
οι ανύπαρκτοι αναρχοάπλυτοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
φαίνεται ότι διοργανώνουν αυτά τα υπαίθρια πάρτι
-τουλάχιστον αυτό της Αγίας Παρασκευής –
βάζοντας σε άμεσο κίνδυνο τη δημόσια υγεία.
Όπως διαβάζουμε, “επικεφαλής” των συγκεντρωμένων χθες βράδυ ήταν κάποια Μελίνα Αλεφαντή στέλεχος αυτού του ακροαριστερού μορφώματος.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%97-%ce%94%ce%99%ce%9a%ce%91%ce%99%ce%9f%ce%a3%ce%a5%ce%9d%ce%97-%ce%94%ce%95%ce%9d-%ce%91%ce%93%ce%93%ce%99%ce%96%ce%95%ce%99-%ce%a4%ce%9f%ce%a5%ce%a3-%ce%9a%ce%9f%ce%9c%ce%9c%ce%9f%ce%a5%ce%9d/

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί και να ισχύει αυτό που λέει ο 09:46.
Πάντως κάτι δεν πάει καλά με όλο αυτό το σκηνικό. Στις γειτονιές του κέντρου γίνονται τα ίδια και χειρότερα από λαθρομετανάστες, χωρίς καμιά αντίδραση από την υπερευαίσθητη στα της Αγίας Παρασκευής αστυνομία, ούτε με πομπώδεις αναφορές από τα ΜΜΕ. Ποιές πομπώδεις λέω μωρέ; Ούτε μονόστηλο... Την ίδια ώρα εγκαθίστουν λαθραίους σε όλη την επικράτεια εν κρυπτώ και παραβίστω. Μας δουλέυουν κανονικότατα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...