Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Τελικά την έφαγε (την ποινή) ο...Γιαννάκης.



Εκδικάστηκε σήμερα η υπόθεση του Γιάννη Καρατζαφέρη στο εφετείο Αθηνών ύστερα από πολύμηνη φυλάκιση που του είχε υποβληθεί για ανακριβή φορολογική δήλωση πληρώνοντας τις αμαρτίες του ..μπαμπά. Οι δικαιολογίες της υπεράσπισης δεν έπεισαν την έδρα του δικαστηρίου και του "έριξαν" 8 μήνες φυλακή και πρόστιμο.Σε σχέση με την πρωτόδικη ποινή το εφετείο τον "έριξε" στα μαλακά.Το Νοέμβριο του 2016  η μεταβολή της κατηγορίας είχε  απαλλάξει  τον  Γιάννη Καρατζαφέρη, από την καταδίκη για την… αμέλειά του να μην δηλώσει καταθέσεις που είχε στο εξωτερικό,για τις οποίες όμως είχε καταδικαστεί ο πατέρας του όπου είχε σε σχετικό ρεπορτάζ παρουσιάσει το edolio5.
Τότε κατά την διάρκεια της απολογίας του ο γνωστός δημοσιογράφος υποστήριξε ότι “δεν είχε ακούσει πως έπρεπε να δηλώνει τις συγκεκριμένες καταθέσεις” και ότι δεν απέκρυψε σκόπιμα τα εισοδήματα! Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του εισαγγελέα της έδρας ο οποίος του υπενθύμισε ότι είναι “δημοσιογράφος” και ως έκ τούτου όφειλε να είναι ενήμερος για την συγκεκριμένη υποχρέωσή του.
Ωστόσο το δικαστήριο είχε  κάνει  δεκτό το αίτημα του Γιάννη  Καρατζαφέρη για μεταβολή της κατηγορίας από δόλο σε αμέλεια και ως εκ τούτου λόγω ενός παλαιότερου Νόμου για την αποσυμφόρηση των φυλακών (2012) που προέβλεπε παύση της ποινικής δίωξης για αδικήματα για τα οποία απειλείται ποινή φυλάκισης έως και ένα έτος, ο δημοσιογράφος απαλλάχθηκε από την κατηγορία.Σήμερα παρά το ότι όλα τα έριξαν στην πεθαμένη λογίστρια(!) το δικαστήριο δεν τσίμπησε και τον καταδίκασε  


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΡΑΝΙΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ
Προεδρε αν ησουν λουλουδι
θασουν κοκκινο τριανταφυλλο
Αν ησουν χοροs βαρυ ζειμπεκικο
Προεδρε αν ησουν χρωμα θασουν
το μπλε του αγοριου..
Αν ησουν προσευχη η προσευχη
του φεγγαριου...

αρτ tv 23/01/2017 μπαμπα κανονισε να μαs βαλουν στο ιδιο κελι...
λενε στο πτηνο οτι...θα του τον κανουνε ΜΠΟΥΡΙ....

τα γλυκοφαγια εχουν και πικροχεσιδια...ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...