Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Καμιά ζαρντινιέρα δεν υπήρχε για πέταγμα;



Επεισοδιακή εξέλιξη είχε η εκδήλωση κατοίκων στην πλατεία Αγίου Παύλου, στο Μεταξουργείο, εν όψει της αυριανής γιορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.
Ενόψει της γιορτής της Δευτέρας βρισκόταν και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων, οι οποίοι του πέταξαν καφέδες και νερά. Ασφαλώς θα πρόκειται για αναρχικούς η ακροδεξιούς  που είχαν μάθει για την παρουσία του στην περιοχή, διότι όσοι διαφωνούν με τις ρεμουλοκαταστάσεις του βαπτίζονται από τους μπουκωμένους του έτσι.  Ο Μπακογιάννης αποχώρησε με τη συνοδεία αστυνομικών και το περιστατικό έλαβε τέλος.  

Στα αρνητικά σχόλια και πλήθος αντιδράσεων έχουν προκαλέσει τα ποσά που επέλεξε να δαπανήσει ο Δήμος Αθηναίων για την προμήθεια εξοπλισμού για τον Μεγάλο Περίπατο και ιδιαίτερα εκείνα που αφορούν στις ζαρντινιέρες που έχουν ήδη τοποθετηθεί στην οδό Πανεπιστημίου με το κόστος για κάθε μία από τις οποίες να ανέρχεται σε 550 ευρώ, με την ανάρτησή του, ο Κώστας Μπακογιάννης, διευκρινίζει πως η προμήθεια του εξοπλισμού γίνεται "για πολλά χρόνια", ενώ αναφέρεται εκτενώς και στις ζαρντινιέρες και το κόστος τους, τονίζοντας πως πρόκειται για σύνθετες, μεταλλικές κατασκευές, που "ζυγίζουν μέχρι και έναν τόνο για να μη γίνονται πολεμοφόδια" ,πως είναι καλυμμένες με αντιγκράφιτι υλικό και πως "έχουν εγγύηση από τον κατασκευαστή έως και 15 χρόνια".

Να η περιβόητη ζαρντινιέρα παγκάκι, αξίας 5.800 ευρώ. Γελάνε όλοι οι σιδεράδες του ντουνιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...