Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Κάθε μέρα καταφθάνουν «τουρίστες» στην Λέσβο.



Βάρκα με 40  λαθρομετανάστες μόνο νέοι  άνδρες,  έφθασε  το πρωί  της Κυριακής 7 Ιουνίου στις ακτές της Λέσβου. Συγκεκριμένα στην ακτή Γιαλοτσιπιά του Δήμου Δυτικής αποβιβάστηκαν 14 Αφγανοί και 26 Αφρικανοί.
Όλοι τους τέθηκαν αμέσως σε καραντίνα στην δομή καραντίνας του Δήμου Δυτικής Λέσβου στην περιοχή «Μεγάλα Θέρμα».
Αυτό πλέον που έχει ενδιαφέρον είναι ότι αυτές οι «τρύπες» στα θαλάσσια σύνορα και κυρίως στη νήσο  Λέσβο  αποτελούν πονοκέφαλο τόσο για  την Κυβέρνηση όσο και για την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς αν συνεχιστούν οι αφίξεις η δομή – καραντίνα στα «Μεγάλα Θέρμα» κινδυνεύει να είναι η νέα «Μόρια» της Λέσβου…
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ Αιγαίου η δομή στα «Μεγάλα Θέρμα» ασφυκτιά καθώς ο αριθμός των λαθρομεταναστών μέσα σε λίγες μόνο ημέρες λειτουργίας έχει φθάσει ήδη τον αριθμό 211!!!
Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και οι πρώτοι λαθρομετανάστες που έφθασαν στη δομή καραντίνας αν και πέρασε το χρονικό διάστημα των 14 ημερών παραμένουν στα «Μεγάλα Θέρμα».
Οι Τρύπες στα θαλάσσια σύνορα υπάρχουν και τις ξέρουν ολοι. Σε λίγο δεν θα έχουν  τι να τους κάνουν τους λάθρο .Νέες ορδές αναμένουν για  να περάσουν στα νησιά .
Στην Ελλάδα πλέον, οι Έλληνες χριστιανοί ορθόδοξοι βάσει του συντάγματος, είναι μειοψηφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...