Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Το NOOR 1 τρώει τους ανακριτές.



Μετάθεση για προσωπικούς λόγους ζήτησε ο τρίτος ανακριτής που πήρε στα χέρια του την υπόθεση του Noor 1, Γιάννης Πετρόπουλος, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη» στον σταθμό Open. Το ίδιο περίπου είχε συμβεί και με τις δύο προηγούμενες ανακρίτριες, με τη μία να ζητάει μετάθεση και τη δεύτερη να παραιτείται από το σώμα και να μεταναστεύει στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, η πρώτη  ανακρίτρια που παρέλαβε τον φάκελο για το ναρκοπλοίο, Ευαγγελία Αλεξακίδου, μετατέθηκε από τον Πειραιά στην Αθήνα. Η δεύτερη, Καλλιόπη Μάντακα παραιτήθηκε και μετανάστευσε στις ΗΠΑ.
Συγκεκριμένα, ο κ.Πετρόπουλος κατέθεσε έγγραφο αίτημα στους ανωτέρους του για να μετατεθεί από τον Πειραιά στη Χαλκίδα για προσωπικούς λόγους. Σημειωτέον, ότι ο ανακριτής Πετρόπουλος είχε ζητήσει εγγράφως να του διατεθεί επίκουρος ανακριτής λόγω του όγκου των δικογραφιών, αλλά το αίτημά του δεν απαντήθηκε από τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Πειραιά Γιάννη Μαλλούχο.
Παράλληλα, σύμφωνα με προηγούμενη εκπομπή, η προηγούμενη ανακρίτρια, κ.Μάντακα, είχε ζητήσει άρση τηλεφωνικού απορρήτου δύο μαρτύρων που είχαν ζητήσει να καταθέσουν, ωστόσο το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά αρνήθηκε το αίτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...