Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Kαλό ταξίδι Νικόλα.



Ο «άρχοντας» που… μάθαινε μπαλίτσα σε όλους τους Έλληνες δεν είναι πια κοντά μας  Ο θρυλικός Νίκος Αλέφαντος, ο άνθρωπος που σημάδεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο με τη δυναμική του προσωπικότητα, έφυγε σε ηλικία 81 ετών. Άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στα Εξάρχεια, όπου έμενε για πάνω από 6 δεκαετίες.
Ο Αλέφαντος για τους περισσότερους ανθρώπους του ποδοσφαίρου θεωρούταν ένας γνώστης του αθλήματος, που όμως «έχανε» πάρα πολλά από τον παρορμητικό χαρακτήρα του αλλά και τον τρόπο που εκφραζόταν και συμπεριφερόταν. Είτε δημόσια, είτε εντός των αποδυτηρίων. Άλλωστε, κατέχει και το... ρεκόρ της πιο γρήγορης απόλυσης στην ιστορί ατου ελληνικού ποδοσφαίρου. Ήταν η εποχή που κλήθηκε να αναλάβει τον Φωστήρα, αλλά τρεις ώρες μετά (!) απολύθηκε!
 Αλήστου μνήμης είναι οι ιστορίες με τον ίδιο να «βγάζει» τα συστήματα με… κεφτεδάκια σε τραπέζι με φίλους του στο εστιατόριο του Πανελληνίου, αλλά και αρκετές δημόσιες εμφανίσεις του όπου έκανε «ξεσπάσματα» που έχουν περάσει στην ιστορία. Ο Αλέφαντος δεν έχει διαστάσει να κοντραριστεί και με «βεντέτες» της εποχής στις ομάδες που δούλευε, ενώ έχει πει και ατάκες που έχουν περάσει στην ιστορία όπως το «Μάθε μπαλίτσα», «Καλώς τα παιδιά, καλώς τα… 3-0», «το 'να, τ' άλλο, τα πάντα όλα» και πολλά ακόμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...