Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Η Τουρκία «πνίγει» το Καστελόριζο

Τα μυστικά των νέων ερευνών του Oruc Reis - Πώς οι Τούρκοι θέλουν να «πνίξουν» το Καστελόριζο σε μια ζώνη τουρκικής δήθεν υφαλοκρηπίδας - Τι δείχνει το μοτίβο των ερευνών του τουρκικού σκάφους

Ξεκάθαρα αποκαλύπτεται πλέον, ακόμη και διά γυμνού οφθαλμού, τι έχει στήσει ο Ταγίπ Ερντογάν με τις διαδοχικές Navtex από τον Αύγουστο και τις έρευνες του Oruc Reis στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Ρόδου και του Καστελόριζου.

Στο διάγραμμα φαίνονται οι Navtex, βάσει των οποίων οι Τούρκοι, από τις 10 Αυγούστου, κάνουν σεισμικές έρευνες με το Oruc Reis και τα βοηθητικά του πλοία Ataman και Cengiz Han, συνοδεία τουρκικών πολεμικών πλοίων. Αφού αρχικώς κινήθηκαν σε ένα οριζόντιο μοτίβο από Νότο προς Βορρά (δηλαδή ξεκίνησαν από την θαλάσσια περιοχή εγγύτερα της Αιγύπτου), συνεχίζουν τώρα κινούμενοι κάθετα.

protothema.gr

 

Η Τουρκία αποπληρώνει μέρος από το χρέος της Σομαλίας στο ΔΝΤ, τη στιγμή που όλως τυχαίως ο πρόεδρος της Χάγης είναι Σομαλός και η θητεία του είναι μέχρι το 2027.Για να μην πούμε ότι οι Σομαλοί που πίνουν νερό μετά από αυτό  στο όνομα του Ερντογάν υπάρχουν κατά χιλιάδες στην Ελλάδα ως μακρύ χέρι του.Κατά τα λοιπά ο Κούλης θέλει να πάμε στην Χάγη.

H έγγραφη μυστική συμφωνία με την Τουρκία στο Βερολίνο, η αποσιώπηση της κατάστασης στο Αιγαίο με τα Τουρκικά πολεμικά πλοία να βρίσκονται παραταγμένα κοντά στο Καστελόριζο, η οικονομική κατάρρευση του Χ.Α.Α., η λεηλάτησε περιουσιών των Ελλήνων πολιτών από τις Τράπεζες, το ανοχύρωτο Εθνικό Σύστημα Υγείας και η αποτέφρωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, είναι έργα για την επίτευξη της πλήρης εξάλειψης και αφανισμού του «κλινικά νεκρού» Ελληνικού λαού.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...