Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Αχτουγκ! Αχτουγκ

Πανεθνικό lockdown τίθεται σε ισχύ από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε ο γκαντεμόσαυρος Μητσοτάκης.

Κορωνοϊός – Lockdown: Ποια καταστήματα θα λειτουργούν και ποια κλείνουν - Όλοι οι ΚΑΔ

Όλα τα σχετικά έντυπα καθώς και αναλυτικές οδηγίες είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα forma.gov.gr

 

Για να δικαιολογήσουν την πανελλαδική καραντίνα έχουμε και λέμε..... Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 2.917 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, 588 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής  862 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης 67 εντοπίζονται στην Κρήτη. Συγκεκριμένα 40 εντοπίστηκαν στη ΠΕ Ηρακλείου, 21 στην ΠΕ Χανίων και 6 στην ΠΕ Ρεθύμνου.

Ο γαμωσπιτάκης  Πέτσας σε ερώτηση για το πότε θα μπορεί η χώρα να επιστρέψει στην προηγούμενη, προ-lockdown κατάσταση απάντησε ....θα πρέπει να καταγράφονται γύρω στα 300-400 κρούσματα, δηλαδή να κινούμαστε στα επίπεδα Σεπτεμβρίου.

Για μετάβαση προς και από την εργασία κατά τις εργάσιμες ώρες, η βεβαίωση κίνησης είναι πάγια (τύπου A) και παρέχεται, με προσωπική ευθύνη του υπογράφοντος, από τον εργοδότη ή, σε περίπτωση νομικού προσώπου από τον νόμιμο εκπρόσωπό του ή, σε περίπτωση ελεύθερου επαγγελματία ή αυτοαπασχολούμενου, από τον ίδιο.

Για όλες τις άλλες μετακινήσεις, η βεβαίωση κίνησης αφορά κάθε μεμονωμένη κίνηση και μόνο αυτή (τύπου Β), υπογράφεται από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο με προσωπική του ευθύνη και περιέχει το ονοματεπώνυμο, την ημερομηνία γέννησης, την διεύθυνση κατοικίας και την ώρα μετακίνησης του πολίτη, καθώς και τον συγκεκριμένο λόγο της μετακίνησης

Για πάγια βεβαίωση κίνησης (Τύπου Α) προς και από την εργασία απαιτείται συμπληρωμένο το κάτωθι έντυπο:

Για μεμονωμένες μετακινήσεις μαθητών/τριών απαιτείται συμπληρωμένο το κάτωθι έντυπο:

2. Συμπλήρωση Εντύπου

Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε, να συμπληρώσετε, και να φέρετε μαζί σας ένα από τα ακόλουθα έντυπα, κατά περίπτωση.

 

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι, Αχτουγκ! Αχτουγκ αλλα εχει και συνεχεια, ΑΛΑΑΑΡΜΙ ΑΜΕΡΙΚΑΑΑΝΣΚΙ χαχα Medal of honor

Ανώνυμος είπε...

«68. Υπηρεσίες ιερόδουλου/ΚΑΔ 96.09.19.12.» Γαμώ την κούνια που τους κουνούσε. Έκλεισαν τα μπουρδέλα αφήνοντας το μεγάλο μπουρδέλο ανοικτό..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...