Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Kατουράτε στα πάρκα οπως οι λάθρο γιατί χανόμαστε.

2018 νέα κρούσματα κορωνοϊού. 562 μολύνσεις στην Θεσσαλονίκη, 408 στην Περιφέρεια Αττικής, 115 στην Π.Ε. Λάρισας, 113 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας,29 στην Π.Ε Κρήτης. Οι περιοχές που θα κρίνουν πόσο θα διαρκέσει το lockdown είναι η Θεσσαλονίκη, οι Σέρρες, η Πάτρα, η Λάρισα, η Μαγνησία, η Αιτωλοακαρνανία και η Λέσβος.

Πέτσας: Παράταση του lockdown έως τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου


Τα λύματα Αθήνας και Θεσσαλονίκης «δείχνουν» άρση του lockdown μετά τις 7 Δεκεμβρίου.


... Σαλονικάι ;;; !!!

 

Απόρρητη έκθεση ΕΛΑΣ: Το 1/4 των κατοίκων της πόλης των Αθηνών είναι μετανάστες -

 

Έρχεται η νέα λίστα Πέτσα για «τάισμα» των ΜΜΕ επειδή... πέφτουν τα ποσοστά αποδοχής της κυβέρνησης

 

Καταρρίπτεται το κυβερνητικό αφήγημα για το δεύτερο κύμα: Οι πολίτες θεωρούν υπεύθυνη την κυβέρνηση για τις επιλογές της

 

Financial Times: Εγείρονται αμφιβολίες για τα δεδομένα του εμβολίου της Οξφόρδης 

 

Στη σημερινή ενημέρωση από τον Στέλιο Πέτσα, έπεσε και το “τυράκι” για το εμβόλιο! “Το σύνολο του πληθυσμού θα έχει εμβολιαστεί ως τον Ιούλιο” είπε και έριξε τη “βόμβα” που προφανώς δείχνει τα σχέδια της κυβέρνησης. Επισήμανε ότι θα υπάρχει «δυνατότητα να εμβολιάζονται περίπου 2.100.000 Έλληνες τον μήνα» και «το σύνολο του πληθυσμού θα έχει εμβολιαστεί μέχρι το τέλος Ιουνίου».

Πάλι θα γίνει ο Έλληνας πειραματόζωο.Αφού πρώτα φρόντισαν σε ανύποπτο χρόνο και έκαναν τον εμβολιασμό υποχρεωτικό διαφορετικά θα υπάρξουν βαρύτατες ποινές, τώρα απειλούν και έμμεσα ότι θα υπάρξουν οι προβλεπόμενες κυρώσεις εάν δεν γίνουμε εκτός από κατοικίδια ,πειραματόζωα. Να χορηγούν σε κάθε εμβολιαζόμενο υπεύθυνη δήλωση ότι για τυχόν παρενέργειες θα φέρει εξ΄ολοκλήρου την ευθύνη το κράτος - εκβιαστής με όλες τις συνέπειες.

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του David Icke: “Η κλίκα ελέγχει τον πληθυσμό μέσω της άγνοιας και του φόβου – Μπορούν να μας ελέγχουν μόνο όταν ο πληθυσμός στον οποίο στοχεύουν αγνοεί την αλήθεια”(ΒΙΝΤΕΟ)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...