Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Δεν πιστεύουν οι πολλοί τους εξαγορασμένους.

2384 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε την Τρίτη ο ΕΟΔΥ. Θυμίζουμε ότι χθες καταγράφηκαν 1.490 νέες μολύνσεις διότι το σαββατοκύριακο δεν γίνονται πολλά τέστ. Για ακόμα μία ημέρα, στο «κόκκινο» βρίσκονται η Αττική και η Θεσσαλονίκη με 588 και 652 αντίστοιχα.

41 εντοπίστηκαν στην Κρήτη. 21 στο Ηράκλειο, 13 στα Χανιά, 6 στο Ρέθυμνο και 1 στο Λασίθι.

Χαρδαλιάς: «Πρόστιμα 780.000 € μέσα σε 2 μέρες – Κυρίως για μάσκες και SMS»

Σύμφωνα με τις μετρήσεις (του ΑΠΘ με την ΕΥΑΘ) της προηγούμενης εβδομάδας, η συγκέντρωση του γονιδιώματος του ιού στα σκατά της Θεσσαλονίκης συνεχίζει να αυξάνει με μεγάλους ρυθμούς, σε αντίθεση με τα μειούμενα νούμερα των κρουσμάτων, που ανακοινώθηκαν τις τελευταίες ημέρες.Για τα σκατά των Αθηναίων δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα. Οι πολίτες πλέον έχουν σταματήσει να εμπιστεύονται τον Κούλη και τους πληρωμένους λοιμωξιολόγους,και αυτό φαίνεται στο κατά πόσο πειθαρχούν στις αποφάσεις η προσπαθούν να τις υπερπηδήσουν.  Αυτό δείχνει η αποστολή εκατομμυρίων SMS στο 13033 από τους πολίτες για να βγουν έξω κατά την περίοδο του lockdown. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο μέσα στο Σαββατοκύριακο, 7 και 8 Νοεμβρίου, εστάλησαν 8,6 εκατομμύρια μηνύματα στο 13033. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου, στο 13033 στάλθηκαν 4,7 εκατομμύρια γραπτά μηνύματα και την Κυριακή, 8 Νοεμβρίου, στάλθηκαν 3,9 εκατομμύρια μηνύματα στο 13033.

 

"Σαρώνει" την ΕΛ.ΑΣ. ο κορονοϊός: 550 αστυνομικοί είναι θετικοί

 

Σκηνές ολοκληρωτισμού: Περήφανοι για τα πρόστιμα που επιβάλλουν.


1 σχόλιο:

Mιχαλης Πετρελης είπε...

www.paokfc.gr παμε ολοι μαζι - Στεφανος Λουκουμας - Γιατι ταγκαρεις αυτο το αρχη δει; Επειδη Βουλγαρο Καμορα τον λενε ολοι ηδη ⟨pₐᵒᵏ|nypd vs jerk Paschalis Kamora chem.uoa.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...