Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Κάποιοι μπάσταρδοι στην Κρήτη δεν εννοούν να βάλουν μυαλό.

Περιστατικό άγριας και αναίτιας κακοποίησης αδέσποτου ζώου σημειώθηκε στο κέντρο των Αγίων Δέκα του Δήμου Γόρτυνας, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η Ζωόφιλη Δράση Ηρακλείου.

 Ο δράστης της επίθεσης σε βάρος ενός αδέσποτου και ανυπεράσπιστου σκυλιού, ηλικίας 1,5 - 2 χρόνων, έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε - σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα - το σκυλάκι, το απελπισμένο κλάμα και οι κραυγές πόνου του οποίου έκαναν τους περιοίκους να βγουν από τα σπίτια τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, αρχικά ακούστηκε ένας δυνατός κρότος και στη συνέχεια οι οιμωγές του βαριά τραυματισμένου σκυλιού. Ζωόφιλοι που έσπευσαν να δουν τι είχε συμβεί θεώρησαν αρχικά ότι το σκυλάκι, είχε παρασυρθεί από κάποιο αυτοκίνητο, όταν όμως το μετέφεραν σε κτηνιατρείο του Ηρακλείου για να του παρασχεθεί ιατρική φροντίδα διαπιστώθηκε ότι το μικρό κοκόνι είχε δεχθεί πυροβολισμό.

Δυστυχώς το σκυλάκι ακρωτηριάστηκε στο ένα του πόδι και κινδυνεύει να χάσει και ένα δεύτερο.

Η Ζωόφιλη Δράση Ηρακλείου στη σχετική της ανάρτηση στο Facebook, απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να παράσχει την οποιαδήποτε πληροφορία για την ταυτότητα του δράστη να το πράξει έστω και ανώνυμα, προκειμένου να εντοπιστεί και να λογοδοτήσει για την πράξη του.

Δείτε την ανάρτηση της Ζωόφιλης Δράσης Ηρακλείου:



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε τέτοιοι καννιβαλοι δεν έχουν ξαναπεράσει από το πλανήτη. Όχι ότι αλλού δεν υπάρχουν, αλλά εκεί κάτω παραεχουν μαζευτεί. Θέλουν και ανεξαρτησία οι φουφουτοι. Πρέπει να γίνει μια μελέτη επιστημονική να δούμε πώς αναπαράγεται αυτό το είδος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...