Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Τρέξτε θύματα να κάνετε δωρεάν τεστ .....

.....για να δώσετε στον Κούλη την δικαιολογία σας κλειδώσει όλους μέσα.Το νέο κόλπο είναι οτι ασυμπτωματικοί - ξεασυμπτωματικοί τα βαφτίζει όλα κρούσματα.Αφού το λέει και η ανάλυση των σκατών μας.Τώρα περιμένουν και την ανάλυση των σκατών από την Ψυτάλλεια για να δουν εάν θα βάλουν και την Αθήνα σε ολική καραντίνα. 

Δεν ξεχνάμε ότι ο λαμόγιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Ζέρβας, αφού εξήγγειλε ο Μητσοτάκης τα αρχικά μέτρα μικρού lockdown για τη Θεσσαλονίκη, έστησε τη γελοία ουρά στη παραλία για δωρεάν test covid, και σε συνεργασία με τους πλασιέ των εμβολίων, έβγαλε από το... πουθενά τρελά νούμερα "κρουσμάτων", τα οποία σε 2 μέρες ξεφούσκωσαν από τα 2.060 σε 1.400

Σήμερα δηλώθηκαν 2.166 νέα κρούσματα - μολύνσεις. 542 εντοπίζονται στην Αττική, 595 στη Θεσσαλονίκη, 108 στη Ροδόπη,  106 στη Λάρισα ,78 στην Πέλλα, 40 στην Κρήτη, 24 Π.Ε. Ηρακλείου, 3 στην Π.Ε. Λασιθίου, 1 στην Π.Ε. Ρεθύμνου 12 στην Π.Ε. Χανίων.

Από την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου μέχρι και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου,  στην Κρήτη έχουν καταγραφεί 187 περιστατικά του κορωνοϊού  από τα οποία τα 112 στο Ηράκλειο τα 48 στα Χανιά, τα 18 στο Ρέθυμνο και τα 9 στο Λασίθι.

Η διασπορά είναι δεδομένη όχι όμως και μη διαχειρίσιμη, τουλάχιστον προς το παρόν. Η Κρήτη αντέχει προς το παρόν στην διασπορά του κορωνοϊού καταγράφοντας όμως σαφώς ανοδικές τάσεις που απέχουν αρκετά βέβαια από τους «τρομακτικούς» αριθμούς της Αττικής και της Βόρειας Ελλάδας.

Συναγερμός σε γηροκομείο στα Ιωάννινα: Όλοι οι ηλικιωμένοι 56 βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό

 

Ο Κούλης μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα αποκάλυψε πως το lockdown που έχει επιβληθεί σε Θεσσαλονίκη αναμένεται μετά την χθεσινή «κρουσματολογία» να επεκταθεί και στην Αθήνα και θα κρατήσει για τουλάχιστον ένα μήνα, ενώ σε μία δυσοίωνο μήνυμα είπε ότι η κανονικότητα «αργεί», χωρίς να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις.

Σύμφωνα με τον Κικίλια πριν το σαββατοκύριακο θα επιβληθεί από την κυβέρνηση απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών από νομό σε νομό. Το μέτρο θα ανακοινωθεί στην ενημέρωση της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου

 

Συνεννοηθείτε ρε νούμερα γιατί τα νούμερα σας δεν βγαίνουν.

 

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε  169 διασωληνωμένους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε ο υφυπουργός Υγείας σε επίπεδο επικράτειας και, υπάρχουν 997 ΜΕΘ και καλυμμένες είναι οι 696, που σημαίνει πληρότητα 69,8%. Για τον κορoνοϊό είναι 331 ΜΕΘ-COVID εκ των οποίων οι 209 είναι καλυμμένες και κενές οι 122, που σημαίνει ότι η πληρότητα ξεπερνά το 63%.

Στη Θεσσαλονίκη σε σύνολο 136 ΜΕΘ, οι 92 είναι καλυμμένες, που σημαίνει ότι η πληρότητα ξεπερνά το 67%. Για ασθενείς με κορονοϊό υπάρχουν 83 ΜΕΘ-COVID, εκ των οποίων οι 63 είναι καλυμμένες και οι 20 είναι κενές, που σημαίνει ότι η πληρότητα αγγίζει το 80%.

Για την Αττική έχουμε στο σύνολο 359 ΜΕΘ στις οποίες 299 ασθενείς νοσηλεύονται, που σημαίνει ότι η πληρότητα βρίσκεται πάνω από 83%. Για τον κορoνοϊό υπάρχουν 140 ΜΕΘ-COVID, εκ των οποίων οι 41 είναι κενές καθώς νοσηλεύονται 99 ασθενείς, με την πληρότητα να ξεπερνά το 70%.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...