Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Κάντε υπομονή ...

Τα Χριστούγεννα θα έχουμε ανοίξει όλοι τα....μαγαζιά μας....για μερικές μέρες.

1.388 κρούσματα κορωνοϊού, ανακοινώθηκαν σήμερα. Τα 252 εντοπίζονται στην Αττική και τα 300 στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια ώρα, 88 κρούσματα εντοπίζονται στην Πέλλα, 65 στην Ημαθία και 61 στην Καβάλα. 33 εντοπίστηκαν στην Κρήτη και συγκεκριμένα 7 στο Ηράκλειο, 22 στα Χανιά, 3 στο Ρέθυμνο και 1 στο Λασίθι. 

Θεσσαλονίκη: 60 κρούσματα στο Ίδρυμα «Ο Άγιος Παντελεήμων»

 

«Έβρεξε» πρόστιμα το τριήμερο:

Πρόστιμα συνολικού ύψους 1.546.677 ευρώ και 15ήμερο λουκέτο σε οκτώ επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και σε οίκο ανοχής, είναι το αποτέλεσμα των ελέγχων των αρμόδιων αρχών για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων του lockdown το τριήμερο 20-22 Νοεμβρίου.

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση θα δώσει 120 εκατομμύρια ευρώ για τη “διάσωση” της αεροπορικής εταιρείας Aegean,που ως γνωστόν είναι ιδιωτική. Με ποιο τρόπο θα τα δώσει; υπό μορφή δανείου η θα πάρει μετοχές κουρελόχαρτα; Μήπως θα ΄πρεπε να ΄χουν προτεραιότητα τα δημόσια νοσοκομεία;

Μεγαλομέτοχος στην Aegean που παίρνει 120 εκατ. ευρώ (ενώ δεν είχαμε για λεωφορεία) είναι η οικογένεια Λασκαρίδη. Ναι ο κρυφός χρηματοδότης της Μαρεβας ευνοείται από το σύζυγό της πρωθυπουργό.

Ιδού ο κρυφός χρηματοδότης Μαρέβας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...