Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν

Μ' αυτό το αμερικανοτσογλάνι... τι "συνεργασίες" ψάχνει το ΚΚΕ;

 

Ίδιοι δωσίλογοι... με καινούργιες φορεσιές και σήμερα στην πατρίδα μας...

 

Η Κατερίνα  και ο Κούλης  βρέθηκαν το πρωί της 17ης Νοεμβρίου στο ιστορικό κτίριο της Πατησίων για να καταθέσουν στεφάνι. Αργότερα θα πάνε και τα υπόλοιπα νούμερα.

«Η ΕΛΑΣ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια μέσα σε απολύτως νόμιμο πλαίσιο, ώστε να μην πραγματοποιηθούν οι οποιεσδήποτε συγκεντρώσεις άνω των τεσσάρων ατόμων στο Πολυτεχνείο, με στόχο την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού», τονίζουν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές.

Στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα συμμετέχουν περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί, τα ειδικά θωρακισμένα οχήματα ρίψης νερού, οι γνωστοί "Αίαντες", ελικόπτερα και drones, που θα δίνουν συνεχώς εικόνα για όσα συμβαίνουν στο Πολυτεχνείο, στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται, ότι με απόφαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ, λόγω της πανδημίας, απαγορεύονται όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν περισσότερα από τέσσερα άτομα, από την Κυριακή στις 06:00, έως και τις 21:00 της Τετάρτης 18 Νοεμβρίου 2020. Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, για τους παραβάτες, υπό την επιφύλαξη της εφαρμογής άλλων κυρώσεων που προκύπτουν από την κείμενη νομοθεσία, προβλέπεται πρόστιμο 5.000 ευρώ στα νομικά πρόσωπα και 3.000 ευρώ στα φυσικά πρόσωπα, που διοργανώνουν δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, καθώς και πρόστιμο 300 ευρώ στα πρόσωπα που παραβιάζουν την απαγόρευση συμμετέχοντας σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.

Ο Σταύρος Μπαλάφας, συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.  τόνισε ότι η αστυνομία και θα αποτρέψει και θα κάνει συλλήψεις και θα επιβάλει πρόστιμα αλλά θα αποφύγει να... τσακωθεί με πολιτικούς. Τόνισε ότι δεν μπορούν να γίνουν συλλήψεις πολιτικών, είτε πρόκειται για αρχηγό κόμματος είτε για βουλευτή παρά μόνο αν διαπράξει αυτόφωρο κακούργημα.

«Θα πάω εγώ ο αστυφύλακας να τσακωθώ με τον Βαρουφάκη; Όχι θα αναλάβει ο στρατηγός», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σαν πολίτης είναι πιο εύκολο να σου φορέσουν «βραχιόλια» (χειροπέδες) ενώ σαν πολιτικός ποιος τολμάει να το κάνει και να έχει μπλεξίματα;

 

Το ΚΚΕ διέσυρε κυβέρνηση και Χρυσοχοΐδη – Έκανε συγκέντρωση έξω από την Αμερικανική πρεσβεία – Έρχονται παραιτήσεις

 

Ξέρει κανείς να μας πει ποιος έριξε τη Χούντα;

 


 

Στις Εφορίες το... μπιλιετάκι για 247 διοικητικά πρόστιμα ύψους 261.600 ευρώ

 

ΤΟ ΚΚΕ ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΑΝΕ… ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ!

 

Με μπροστάρη τον Δημήτρη Κουτσούμπα, μέλη του ΚΚΕ, αψήφησαν τις απαγορεύσεις για συναθροίσεις και έκαναν πορεία προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία. Σε όλη αυτή την πορεία, η αστυνομία ήταν απλός παρατηρητής. Έκαναν συστάσεις στα μέλη του ΚΚΕ για να διαλύσουν τη συγκέντρωση, αλλά ως εκεί. Εννοείται πως δεν έγινε καμία βεβαίωση παράβασης…

 

Και ο ΣΥΡΙΖΑ «έσπασε» το lockdown με την ανοχή κυβέρνησης και ΕΛ.ΑΣ - 

 

Πορεία και του ΜέΡΑ25 με επικεφαλής τον Βαρουφάκη

 

Ήθελε να αφήσει ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο και το πλήρωσε 300 ευρώ (video)

 

 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Μήπως έχει πάρει το αυτί σας κάτι γιά κυβέρνηση εθνικής ενότητας και καινούρια ληστεία του ελληνικού λαού; Πολύ σύμπνοια έχει πέσει στη Βολή των Μισελλήνων
γιά το Πολυτεχνείο. Γιά την 28η Οκτωβρίου και την 25η Μαρτίου και την Ανάσταση, μούγκα στη στρούγκα.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛ.ΑΣ. που λίγες ώρες πριν κυνηγούσε και συνελλάμβανε Κυπρίους φοιτητές που πήγαν να βάλουν ένα πανό κατά των τουρκικών προκλήσεων στην Αμμόχωστο.
Η ΕΛ.ΑΣ. που δεν διστάζει να μπαίνει σε σπίτια πολιτών και να τους καταστρέφει οικονομικά, έκανε τα στραβά μάτια στις παραβιάσεις του ΚΚΕ. Της ΕΛ.ΑΣ. που την 28η Οκτωβρίου είχε συλλάβει δεκάδες πολίτες που ήθελαν να τιμήσουν την εθνική μας επέτειο.
Χωρίς να πέσουν "πρόστιμα", χωρίς να γίνουν προσαγωγές, χωρίς να ακολουθηθούν οι οποιεσδήποτε προβλεπόμενες διαδικασίες. Η πορεία λοιπόν έγινε και το μόνο που μένει είναι οι απαγορεύσεις της κυβέρνησης για τους απλούς πολίτες που μένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους.
Τζάμπα οι λεονταρισμοί της κυβέρνησης όλες τις τελευταίες ημέρες περί "προστασίας της δημόσιας υγείας" καθώς όλοι παρακολουθήσαμε τα μέλη του ΚΚΕ να κάνουν πορεία.

Ανώνυμος είπε...

Καμία απαγόρευση από την κυβέρνηση δεν μπορει να εμποδίσει το ΠΑΜΕ και το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Ανώνυμος είπε...

Το είδαμε και αυτό....Ο αστυνομικός στον παράνομο Κουτσούμπα: "Θα σας παρακαλέσω (...) Σας ευχαριστώ κύριε Γενικέ και πάλι". Ο αστυνομικός στη χήρα που πήγαινε στον τάφο του άντρα της "Τι 'ναι αυτό το χαρτί ρε; Είσαι καλά ρε; Πάρε πρόστιμο 300 ευρώ και λίγα βάζω" ΟΥΣΤ κωλοκράτος!

Ανώνυμος είπε...

Πρόστιμο σε γυναίκα στο Πολυτεχνείο που πήγε να αφήσει ένα λουλούδι
https://www.zougla.gr/greece/article/prostimo-se-gineka-sto-politexnio-pou-pige-na-afisi-ena-louloudi

Ανώνυμος είπε...

σοσιαληστοκουμμουνιστοφασιστεs τηs κουλαs
σκατα στο μπουρδελοτεχνειο..κατι ηξερε ο κουφοs
και του τον εκανε του κανελου γαρουφαλο...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...