Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Tα (π)αιδία παίζει.

Ειδικός για την COVID-19 του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) προέβλεψε ένα τρίτο κύμα της πανδημίας στην Ευρώπη στις αρχές του 2021 αν επαναληφθεί η αποτυχία, σύμφωνα με τον ίδιο, των κυβερνήσεων να κάνουν αυτό που χρειαζόταν ώστε να προληφθεί το δεύτερο κύμα.
«Έχασαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τις απαραίτητες υποδομές κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, αφού έθεσαν υπό έλεγχο το πρώτο κύμα», της επιδημίας του νέου κορονοϊού, δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ελβετικές εφημερίδες ο Ντέιβιντ Νάμπαρο.

«Τώρα έχουμε το δεύτερο κύμα. Αν δεν δημιουργήσουν τις απαραίτητες υποδομές, θα έχουμε ένα τρίτο κύμα στις αρχές του ερχόμενου έτους», σημείωσε ο Νάμπαρο, ένας Βρετανός ο οποίος είχε διεκδικήσει χωρίς επιτυχία τη θέση του γενικού διευθυντή του ΠΟΥ το 2017.

«Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν».

Έτσι συνόψισε ο Θουκυδίδης την καταστροφική αδυναμία της Αθηναϊκής Πολιτείας να αντιληφθεί τα πραγματικά διακυβεύματα και να τα αντιμετωπίσει με ορθή προτεραιότητα.

 

Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ του ΠΟΥ: «Ακραίο μέτρο τα lockdowns με πολλαπλές αρνητικές επιπτώσεις σε φτωχούς και ευάλωτους...»

 

 ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ τις Εντατικές σε ...Λαϊκές Αγορές

 

Ο πόνος των ασθενών που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ ως τηλεοπτικό προϊόν στον ΣΚΑΙ

Περιττό να πω πως από αύριο στην Αττική κρυφές κλίνες ΜΕΘ COVID στην καβάτζα για VIPs θα είναι έγκλημα εναντίον του Ελληνικού λαού κυρίες και κύριοι Καθηγηταίοι και Αρχιδι ευθυνταίοι. Να συνεννοούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. PGPapanikolaou 

Ο Πάνος Παπανικολάου είναι Γενικός Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος), νευροχειρουργός. 

 

Κατερίνη: Άνοιξαν καταστήματα παρά το lockdown - Το κόλπο για να ψωνίζουν κρυφά οι πελάτες - ΦΩΤΟ

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΣΒΗΣΤΆ ΜΗΧΑΝΉΜΑΤΑ ΣΤΙΣ Μ. Ε. Θ. ΚΆΝΟΥΝ ΕΒΡΑΊΟ ΡΕΠΟΡΤΆΖ ΔΊΑ ΤΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣ ΜΑΖΙΛΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΠΟΛΟΥ.....
Ο ΤΡΑΜΠ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΑΘΌΡΥΒΑ.....
ΕΒΡΑΊΟ ΚΟΜΜΟΎΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΗΣΑΤΕ!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...