Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

H Ευρώπη πληρώνει τα επίχειρα.

Νόμιζε ότι θα αναμαζέψει όλους τους φονιάδες της ανατολής και της Αφρικής, και θα τους κάνει ...Εγγλέζους, όταν έχουν στο D.N.A τους εδώ και αιώνες, το μίσος για ότι δυτικό και μη μουσουλμανικό.

 

Επέστρεψε ο τρόμος στην Ευρώπη:

 

Τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου 2020, με ταυτόχρονα «χτυπήματα» σε 6 διαφορετικά σημεία της αυστριακής πρωτεύουσας, συμπεριλαμβανομένης μιας εβραϊκής συναγωγής και ενός μπαρ σε γειτονική πλατεία.

Οι δράστες, ντυμένοι στα λευκά και φορώντας κουκούλες, άνοιξαν πυρ κατά περαστικών, πυροβολώντας αδιακρίτως. τουλάχιστον τέσσερις πολίτες - δύο άνδρες και δύο γυναίκες- και ένας από τους δράστες και άλλα 17 άτομα τραυματίστηκαν.

Σε μια περίπτωση, μάλιστα, ένοπλος εκτελεί εν ψυχρώ έναν άτυχο άνδρα που βρέθηκε στον δρόμο του και επιστρέφει για να του δώσει τη χαριστική βολή. Υπάρχουν τουλάχιστον 7 νεκροί, ανάμεσά τους και ένας αστυνομικός, ενώ οι τραυματίες έχουν φθάσει τους 15, εκ των οποίων ορισμένοι νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για συνεχόμενες ριπές όπλων, την ώρα που ακούγονταν κραυγές πολιτών που έτρεχαν έντρομοι να βρουν καταφύγιο για να σωθούν. Ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας Καρλ Νέχαμερ ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για «τρομοκρατική επίθεση» στη Βιέννη, επισημαίνοντας ότι οι δράστες ήταν πολλοί. Τα τελευταία χρόνια στην Αυστρία δεν είχαν σημειωθεί τρομοκρατικές επιθέσεις μεγάλης κλίμακας, όπως εκείνες του Παρισιού, του Βερολίνου ή του Λονδίνου.

Τον περασμένο Αύγουστο οι αρχές είχαν συλλάβει έναν 31χρονο Σύρο πρόσφυγα με την κατηγορία ότι προσπάθησε να επιτεθεί στον ηγέτη της εβραϊκής κοινότητας του Γκρατς.

Ανακοίνωση που παραπέμπει σε πολεμικό ανακοινωθέν εξέδωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν, αναφορικά με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Βιέννη. Γράφει συγκεκριμένα:

Εμείς οι Γάλλοι μοιραζόμαστε το σοκ και τη θλίψη του αυστριακού λαού που χτυπήθηκε σήμερα το βράδυ από μια επίθεση στην καρδιά της πρωτεύουσας τους, τη Βιέννη. Μετά τη Γαλλία, επιτίθενται σε μια φιλική χώρα. Αυτή είναι η Ευρώπη μας. Οι εχθροί μας πρέπει να γνωρίζουν ποιον αντιμετωπίζουν. Δεν θα τα παρατήσουμε.

Αναμένονται πλέον ραγδαίες εξελίξεις. Και αλίμονο σε όποιον μείνει πίσω.

Βιέννη: Σοκαριστικά βίντεο από την τρομοκρατική επίθεση

 

O Eρντογάν σπέρνει τον θάνατο στη Βιέννη για να εκδικηθεί τον Κουρτς;Ο Αυστριακός καγκελάριος βρέθηκε από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό της Ελλάδας αλλά και της Γαλλίας.


Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ISIS ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ «ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΑΝ» ΤΗ ΒΙΕΝΝΗ

 

Απειλές Αλ Κάιντα σε Μακρόν - «Δικαίωμα μας να σκοτώσουμε όποιον προσβάλλει τον Μωάμεθ»

 

Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΑΛΙ.

ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΩΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;

 

ΜΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΩΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ, “ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ” ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ. ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.

 

Παρίσι-Νίκαια-Βιέννη: Η πρόσφατη διαδρομή αίματος της ισλαμικής τρομοκρατίας

 

Διδασκαλία…Αποκεφαλισμού Απίστων Σε Μικρά Παιδιά! Αυτούς Φέραμε Στην Ελλάδα Και Σε Λίγο Στα Ίδια Μας Τα Σπίτια! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Κάποιοι πανηγύριζαν ότι διέλυσαν τον ISIS, όμως αυτός από διάσπαρτες  ομάδες ,μεταλλάχθηκε όπως όλοι οι φονικοί ιοι, σε κράτος, υπό την επιστασία του Σουλτάνου  που αντικατέστησε τον Χαλίφη .

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ Ο ΕΡΝΤΥ Η ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΣΣΟΝΟΣ , ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΑ ΨΕΥΤΟΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΤΡΑΜΠ . Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΗ , ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...