Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Φτηνότερα να είσαι ….πουτάνα ,πάρα ο ..διαμαρτυρόμενος πολίτης.


Στην Ελλάδα είναι ποιο φτηνά να είσαι πουτάνα, από ..διαμαρτυρόμενος πολίτης, διότι έχουμε τόσες πολλές πολιτικές πουτάνες που θεωρούνται ..προστατευόμενο είδος. Έτσι μαζί με τις προκλητικές..μαϊμού πουτάνες ποτίζονται και οι… ορίτζιναλ.

Η δοτή κυβέρνηση μετατρέπει σε παράβαση του ΚΟΚ την άρνηση πληρωμής διοδίων –για την οποία το πρόστιμο θα ανέρχεται σε 200 ευρώ και θα μπορεί να επιβληθεί αφαίρεση άδειας, διπλώματος και πινακίδων-, ενώ η άρνηση καταβολής κομίστρου στα ΜΜΜ μετατρέπεται σε πλημμέλημα, την στιγμή που με το νέο νόμο περί πορνείας το μόνο που θα μπορούν να κάνουν οι μπάτσοι εάν φυσικά πέφτει στην αντίληψή τους κάποια εκδιδόμενη χωρίς άδεια είναι να προχωρούν σε απλή βεβαίωση της παράβασης, να καταγράφουν τα στοιχεία της ταυτότητάς της και στη συνέχεια να υποβάλλουν εναντίον της μήνυση. «Μετά από αυτή τη διαδικασία η κάθε παράνομη θα μπορεί να συνεχίζει τη δράση της και απλά θα καλείται να πληρώσει οποιοδήποτε πρόστιμο της καταλογισθεί στο πταισματοδικείο» Σε δυο γραμμές δηλαδή αντικαθιστά τη σύλληψη και τη φυλάκιση των παράνομα εκδιδομένων με την επιβολή προστίμου μέχρι και τρεις χιλιάδες ευρώ! με το νόμο 3904 του 2010 που τιτλοφορείται «εξορθολογισμός και βελτίωση στην απονομή της ποινικής δικαιοσύνης και άλλες διατάξεις» αποποινικοποίησε την παράνομη πορνεία μετατρέποντας την σε πταισματική παράβαση!

Η ξεφτιλοκυβέρνηση ποινικοποίησε το κίνημα των πολιτών κατά της πληρωμής διοδίων, όπως και τους πολίτες που ζητούν φτηνότερα μέσα μαζικής μεταφοράς, με κυρώσεις βαρύτερες από την …πορνεία, αφού η μη πληρωμή εισιτηρίου θεωρεί ότι είναι πλημμέλημα, και η …πορνεία… πταίσμα.

Τώρα τι σοι ποινικές κυρώσεις για το εισιτήριο των 1,40 ευρώ , μπορεί να επιβάλλει μια κυβέρνηση που έχει ξεπουλήσει ατιμώρητη τα πάντα στους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους εργολάβους, και ποιοι δικαστές θα τις εφαρμόσουν; E..αυτό θέλουμε να το δούμε .Δηλαδή στον κορυδαλλό ο παππούς που δεν πλήρωσε εισιτήριο γιατί είναι άφραγκος, και ο.. Τσουκάτος με τον Μαντέλη να πηγαίνουν για καφέ στο… βυζαντινό.

Όλα μπορούν να συμβούν σε μια χρεωκοπημένη χώρα, που κυβερνάται από τρισάθλιους πολιτικούς. Να παραγράφονται όλες οι κλεψιές τους με το περιβόητο άρθρο 86 του Συντάγματος, να βγαίνουν και να ζητούν και τα γαμησιάτικα γιατί δεν πληρώνουμε αυτούς που τους λάδωσαν και τους συντηρούν στην εξουσία, και να βάζουν φυλακή ένα διαμαρτυρόμενο πολίτη που λέει ότι δεν αντέχει άλλο να πληρώνει, τις ρεμούλες και τις κλεψιές τους.

Πιστεύουμε όμως ότι δεν θα τολμήσει διότι υπάρχει το παράδειγμα της… ΘΑΤΣΕΡ που την έριξε με συνοπτικές διαδικασίες, και την έστειλε στον κάλαθο των αχρήστων, το κίνημα, του δεν πληρώνω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...