Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Τρεις οι καραγκιοζο-ομάδες στο εξαπτέρυγο του ΠΑΣΟΚ


Υπέρ της «αξιοποίησης» της δημόσιας ακίνητης περιουσίας ,υπέρ της πώλησης και του υπόλοιπου ΟΤΕ, μόνο την ακρόπολη άφησε απ΄εξω ο καραγκιοζοΒΟΡΙΔΗΣ ,κάνοντας τον… ΠΑΓΚΑΛΟ να φουσκώνει σαν ..παγώνι, άφωνος από τον… ξαφνικό υποστηρικτή που βρήκε. μάλιστα είπε πως σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να πουληθούν περιουσιακά στοιχεία, μίλησε για «ιερές αγελάδες του δημοσίου» ενώ δεν απέκλεισε τις επενδύσεις και σε νησιά με την αγοραπωλησία γης, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι νομικά δεν γίνεται να πουληθεί κανένα μνημείο ή αιγιαλός. Μας έσωσε.
Τρείς παραπλανητικές γραμμές επικρατούν το τελευταίο διάστημα στον Λαϊκό μη Ορθόδοξο Συναγερμό, τόσο στην ψήφιση των νομοσχεδίων, όσο και στην εκφορά του πολιτικού λόγου.
Η πρώτη είναι η "Λαϊκή" την οποία εκφράζουν ο τρώω τα λεφτά των συνεργατών μου Ροντούλης, ο Μπουμπούκος Μανωλίδης και ο εβραιοχαρδαβελοθρεφόμενος Βελόπουλος. Πιστεύουν ότι το κόμμα πρέπει να λάβει υπόψη του την αντιμνημονιακή οργή των πολιτών που τους στραπατσάρισε και να σταματήσει φανερά να βοηθά την κυβέρνηση στην ψήφιση των νομοσχεδίων στη βουλή.
Τη δεύτερη γραμμή εκπροσωπεί ο ότι πει ο μπαμπάς Θανάσης Πλεύρης, και είναι η γραμμή του κρυπτοφασιστικού εκσυγχρονισμού . πιστεύει ότι το κόμμα δεν πρέπει να παρασυρθεί από την αντιμνημονιακή φιλολογία και να στηρίξει τα νομοσχέδια που στοχεύουν στον εξορθολογισμό του κράτους και τις αλυσίδες στους πολίτες. Είναι χαρακτηριστική η ενόχληση του όταν προ ημερών αναγκάστηκε να καταψηφίσει το νομοσχέδιο Καστανίδη για τη χρήση των καμερών ασφαλείας.
Τρίτη γραμμή εκείνη του, παίζω σε όλα τα ταμπλό Βορίδη, η γραμμή των Λεπενοσκεπτικιστών. Ο Μάκης Βορίδης ο οποίος για πολλούς μήνες είναι σε σφοδρή κρυφοαντιπαράθεση με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., πιστεύει ότι το κόμμα θα πρέπει να πλασάρουν για το κάθε νομοσχέδιο το δήθεν όφελος που θα έχει αυτό στην κοινωνία, για να πάρουν και καμιά ψήφο, και μετά να αποφασίζει. Δηλαδή σκέτος πολιτικαντισμός.
Μέχρι στιγμής ο Γιώργος Καρατζαφερης κλείνει προς την ακίνδυνη λαϊκή γραμμή εξ ου και η σφοδρή αντιπαράθεση που εξαπολύει επιφανειακά στην κυβέρνηση, αλλά και η καταψήφιση των… ακίνδυνων νομοσχεδίων το τελευταίο διάστημα.
Η στάση αυτή έχει ενοχλήσει τους εκφραστές των άλλων δύο γραμμών που σε συζητήσεις στη Βουλή εκφράζονται αρνητικά για την τακτική του χοντρού.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΙΟΥΧΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΚΛΕΦΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ
ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ
ΣΤΟΝ ΜΑΜΟΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΗΚΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...