Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί δεν έπαιζαν τι της έκαναν τα τεκνά, της …Σεμίνας;


Εμείς θα προτείναμε για λόγους θεατρικού ..πλουραλισμού και επιμόρφωσης, το επόμενο έργο που θα ανεβάσει η ερίτιμος σκηνοθέτης να είναι η ιστορία το πώς γαμούσαν κατά καιρούς οι πολυπληθείς γκόμενοι, την …μαμά της. Θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον εάν είναι και από πρώτο χέρι η εξιστόρηση.

Μια νέα σκηνοθέτης προσβάλει το θρησκευτικό αίσθημα των θεατών και όχι μόνο.
Δυο ηθοποιοί που υποδύονται τον Ιησού και την Μαρία την Μαγδαληνή εμφανίζονται σχεδόν γυμνοί να κάνουν έρωτα επί σκηνής.

Όλα αυτά συνέβησαν στο γνωστό Ίδρυμα …. Μιχάλης Κακογιάννης, στη διάρκεια της παράστασης «Nο Body Else».

Η Κίρκη Καραλή, η κόρη της Σεμίνας Διγενή, συνέλαβε την ιδέα και σκηνοθέτησε το έργο. Μια σκηνή όμως φέρεται να θύμωσε το κοινό που αποχώρησε από το θέατρο.

Οι ψίθυροι άρχισαν να ακούγονται όταν στη διάρκεια της παράστασης, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Ιησού εμφανίζεται γυμνός. Πολλοί από τους θεατές σοκάρονται αλλά αυτό που θα ακολουθήσει στη συνέχεια τους εξοργίζει.

Ο «Ιησούς» αρχίζει να ερωτοτροπεί με την «Μαρία την Μαγδαληνή». Σηκώνονται από τις θέσεις τους και μη μπορώντας να δεχθούν αυτό που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους, αποχωρούν φανερά εκνευρισμένοι. Οι θεατές αν και ήταν ενημερωμένοι ότι το έργο ήταν ακατάλληλο για ενηλίκους, δεν περίμεναν να δουν μπροστά στα μάτια τους μια τέτοια σκηνή. Τη θεώρησαν προσβλητική και αποχώρησαν από την αίθουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...